Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023 Reklama

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli, máme pro vás totiž hned několik tipů na filmy, seriály a pořady z nabídek v Česku dostupných streamovacích služeb, které vám mohou pomoci zaplnit volné srpnové chvilky strávené v pohodlí vašich obývacích pokojů.

 

Na službě CANAL+ se budete moci těšit na nálož atraktivních seriálů, mezi nimiž můžeme zmínit třeba Lovce hlav (od 17. srpna), novou adaptaci stejnojmenného bestselleru Joa Nesba, v níž špičkový headhunter v prestižní personální agentuře musí čelit dopadům svých lží a manipulací, díky nimž dosáhl úspěchu. Koncem srpna nás zde čeká také česká premiéra islandské minisérie Premiér , ve které se idealistický předseda politické strany snaží vyhrát volby netradiční cestou, a to upřímností a nasloucháním hlasů voličů. Zároveň od 7. srpna na CANAL+ najdete postupně všechny čtyři série německého seriálu Babylon Berlín  odstartovaného v roce 2017.

 

Na službě VOYO od první poloviny srpna objevíte druhý a třetí díl zcela nové české kriminální minisérie Matematika zločinu  v režii Petra Bebjaka, v jejíž hlavních rolích se představili například Jiří Bartoška, Lucie Štěpánková a Jan Nedbal. Z nově přidaných titulů na VOYO můžeme doporučit mimo jiné i chválenou polskou romantickou komedii Planeta nezadaných  z roku 2016, kterou zde najdete společně i s jejími dvěma pokračováními, nebo zajímavé české televizní filmové počiny, jako je komedie Sráči  režiséra Roberta Sedláčka a romantické drama Definice lásky  Jána Sebechlebského.

 

Na službě prima+ objevíte mezi nově přidanými tituly například komediální drama Perfektní den Beniciem Del Torem, Timem Robbinsem a Olgou Kurylenko v hlavních rolích, romantickou komedii Mezi mužem a ženou z roku 2005 nebo thriller Kolonie  založený na skutečných událostech v Chile 70. let minulého století. A pokud se zajímáte o tuzemské tituly, neměl by na prima+ vaší pozornosti uniknout třeba snímek Kobry a užovky , jenž byl v roce 2016 oceněn rovnou osmi Českými lvy včetně ceny pro nejlepší film. Z novějších českých děl na prima+ naleznete třeba snímky Ostrov  a Princezna zakletá v čase II , novou řadu seriálu Einstein – Případy nesnesitelného génia  a z nabídky prima+ ORIGINALS můžeme zmínit i velmi chválené nové české minisérie Sedm schodů k moci  a dokumentární krimi Bez lítosti .

 

V knihovně Disney+ od 2. srpna naleznete celou druhou sérii chváleného seriálu Medvěd  o kulinářství, rodině a šíleném pracovním nasazení i nový snímek Strážci Galaxie: Volume 3  od studia Marvel. 8. srpna odstartovala premiérou prvních dvou epizod naráz třetí řada úspěšného komediálního seriálu Jen vraždy v budově  s Martinem Shortem a Stevem Martinem v hlavních rolích. Fanoušci Star Wars by si měli v diáři zakroužkovat blížící se datum 23. srpna, to totiž na Disney+ startuje seriál Ahsoka  vyprávějící příběh bývalé rytířky Jedi, která je na stopě nebezpečí, které ohrožuje celou galaxii.

 

Na HBO Max se v průběhu srpna objevují další díly čtvrté série animovaného seriálu Harley Quinn s hlasem Kaley Cuoco  a zároveň poslední tři části třetí série amerického akčního seriálu Bojovník . 6. srpna na HBO Max odstartovala druhá série chváleného komediálního sportovního seriálu Lakers: Vzestup dynastie Johnem C. Reillym v hlavní roli, 18. srpna taktéž začala druhá řada seriálu Zkouška  tvůrce Nathana Fieldera a již brzy přichází nová americká dokumentární minisérie Telemarketéři . Z filmové nabídky by vás mohl zaujmout například životopisný hudební snímek Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody  či festivalové hity jako Paloma  a Zapomenutá země .

 

Na Netflixu najdete od 11. srpna velkorozpočtový akční špionážní velkofilm Rachel Stoneová: Sázka na srdce , v němž hlavní roli ztvárnila herečka Gal Gadot. Poměrně čerstvě na streamovací službě naleznete i třídílnou dokumentární minisérii Depp vs. Heardová , jež mapuje nedávný ostře sledovaný soudní spor mezi oběma celebritami, nebo nový jihokorejský seriál Dívka v masce , který na poli sedmi epizod rozehraje mix žánrů. Ke konci měsíce se můžete těšit třeba na novou americkou komedii z produkce Adama Sandlera pod názvem Rozhodně nejsi zvaná na mou bat micvu!  či na španělský hororový thriller Knižní klub zabijáků .

 

V nabídce služby SkyShowtime od začátku srpna objevíte spoustu zajímavých filmových titulů. Zaujmout vás může například americké drama Moonlight  oceněné Cenou Akademie za nejlepší snímek roku 2016, nebo britský atmosférický hororový film Prokletí  z roku 2021. Z novějších děl lze zmínit i nejnovější drama režiséra Jamese Graye pod názvem Čas armagedonu , v jehož hlavních úlohách se objevili herci Jeremy Strong, Anne Hathaway a Anthony Hopkins.

 

Mnoho dalších tipů na zajímavé filmy, seriály a pořady i v rámci dalších streamovacích služeb naleznete jako vždy v naší sekci VOD.

Reklama

Související novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (více)

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

Bude Villeneuve u třetích dílů Duny a Sicaria?

05.02.2024

Začněme tím podstatnějším. Za pár týdnů se všichni budeme nadšeně kochat obřími červy ve druhém díle Duny, který zadaptuje zbytek první knihy od Franka Herberta. Sága z pera slavného spisovatele ale… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Lednové tipy z VOD služeb

Lednové tipy z VOD služeb

31.01.2024 Reklama

Zima nám stále ještě nekončí, a tak pokud hledáte nápady, jak si zpříjemnit chladné večery strávené u televizních obrazovek v pohodlí a teple domova, máme pro vás opět pár zajímavých i netradičních… (více)

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (více)

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

Chystaný film Wese Andersona nabírá obsazení

Chystaný film Wese Andersona nabírá obsazení

13.01.2024

Ačkoliv zatím poslední celovečerní snímek Wese Andersona, komedie Asteroid City z loňského roku, patří k o něco rozporuplněji přijatým dílům tohoto svébytného režiséra, oblíbený hollywoodský tvůrce s… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

včera

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama