Reklama

Reklama

Gaya Sa Pelikula

(seriál)
Trailer

Obsahy(1)

19-ročný samotársky študent architektúry Karl (Paolo Pangilinan) je uprostred krízy identity. Rodičia ho nútia, aby sa pred začiatkom nového semestra presťahoval do bytu svojho strýka, nech sa naučí žiť sám. Karl je pod tlakom a hľadá si drobné práce, aby si zarobil na živobytie. Príležitosť sa naskytne, keď sa jeho sused Vlad (Ian Pangilinan) dostane do nepríjemnej situácie – skrýva sa pred svojou rodinou a navrhne mu, aby sa z nich stali spolubývajúci. (dwdb)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

emkon 

všechny recenze uživatele

V jednoduchosti je krása a síla. Skvělý scénárista a úžasní herci nám zde vyprávějí svěží příběh dvou mladých lidí, zasazený do opravdového prostředí, kdy jsem měl trvalý pocit, že nekoukám na seriál, ale nahlížím oknem do života obou hlavních hrdinů. Nejen příběh a soundtrack,  ale zejména herecké výkony Paola a Iana byly úžasné. Kluci dali svým postavám tolik života, tolik emocí a tolik vrstev! Předvedli složitou směs vzájemných emocí, vášně a opravdové lásky, kterou k sobě mají. Tato série se v mnohém odlišuje a tématicky přesahuje žánr BL. Čistá romantika, čistá upřímnost, čistá dokonalost. Příběh o skutečných dvou zamilovaných lidech. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Mezi klukama bezchybná chemie a spousta povědomých situací a pocitů. Jen to občas nemuselo být takový slzavý údolí. A možná se to nemuselo ke konci vyřešit z dílu na díl. Jinak poměrně dost vtipů a výstižné epilogy. Slušné vedlejší role; nejlepší byla Vladova sestra Judit s přepečlivou angličtinou (přesto: "Karl, your Tagalog is beautiful."). // 78% ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tak toto nebyla "přeslazená limonáda" dle mě ani omylem. Byl to zatím nejrealistější seriál pinoy produkce, co jsem viděl a troufnu si říci, že zatím pro mě i jeden z nejlepších. Ani se nedivím, že oba hlavní představitelé Ian Pangilinan a Paolo Pangilinan (Vlad a Karl) získali jakousi tu cenu RAWR Awards BL Tandem roku 2020. Oproti přecukrovaným BL pohádkám s nerealistickým dějem a scénáristickými zvraty hned od prvního dílu vstoupíte sice do jednoduchého příběhu, ale za přispění herců, scénáře, režiséra a dalších tvůrců, naprosto skvělé hudby, projedete celým seriálem jako máslem a na konci si řeknete, že takto by se to mohlo stát i ve skutečnosti. Až jsem si říkal, kde jsou ty ohňostroje, proudy umělých slz z očí a přešťastných komparzistů na konci. Dobře zahraná i postava Vladovy sestry Judit (Adrienne Vergara) ... 991010 ()

Reklama

Reklama