Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aaron, odsouzený k věčnému životu, se setkává s reinkarnací své ženy, kterou nešťastnou náhodou zabil před více než sto lety. (Hans.)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nie je to fiasko, monštrá sú ok ( nájde sa aj nejaké to gore ), atmosféra v druhej polovici viacmenej funguje, ale príbeh postráda gradáciu a nudí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Alchemist“ je opět tak trochu rodinnou záležitostí. Charles Band se ujal režie, což je standard, a samozřejmě neopomněl ani produkci. Na scénáři se nepodílel, nebo ne tolik, aby se uvedl v titulcích. Zato jeho bratr Richard se podílel na hudební stránce filmu, ale bohužel ani v tomhle ohledu nevyniká. Celkově je film jedním z nejhorších, které jsem od Banda viděl. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Režijní a scenáristická práce Banda je opravdu velká,ale skoro veškeré filmečky hodně smrdí průměrem a není tomu jinak ani v tomto snímku. ()

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Slabý vidiecky horor, odohrávajúci sa v roku 1955. Ginty bol pred storočami prekliaty Glaudinim a musel žiť ako zviera. Až ho nakoniec zachránila pekná Dooling, podobajúca sa na ženu z 19. storočia, ktorá rozdelila týchto dvoch mužov. Film bol natočený v roku 1981. Za pseudonymom režiséra sa skrýva James Amante. ()

Reklama

Reklama