foto

Tony Abatemarco

  • nar. 15.3.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Grandmother's Gold
2011 Kitchenette: Part One
2010 Dancing Ninja
2009 Můj milý, můj drahý
2007 Dante's Inferno
2004 Den bez Mexičana
2002 Zloději času
2001 Jmenuji se Sam
Po čem touží kluci
Taková rodinná romance
2000 Breathing Hard
Dvojník
Pátá oběť (TV film)
Stíny Blair Witch (TV film)
1998 Hudba ze sousedního pokoje
1996 Finta
1995 Zápisky z podzemí
1994 Záhadná Sarah (TV film)
1991 Noci s nepřítelem
1990 Midnight Cabaret
Rodina špionů (TV film)
1989 Obhájce pravdy
The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Leap of Faith (TV film)
1987 Ostrov živých
1984 Flight 90: Disaster on the Potomac (TV film)
Nevěrně tvá
1983 The Alchemist

TV seriály

2016 The Gay and Wondrous Life of Caleb Gallo (TV seriál)
2014 Vražedná práva (TV seriál)
2005 Láska je Láska (TV seriál)
Lávka k samotě (S02E03)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Kde a kdy? (S03E11)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
The Paragon of Animals (S05E03)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Učit se od mistrů (S01E12)
1994 Pohotovost (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Není všechno zlato, co se třpytí (S01E15)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Man Who Was Death (S01E01)
1987 Tortellis, The (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
Tall Tales and Legends (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Lucifer's Child (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky