Reklama

Reklama

Haftaňan a tři mušteriéři

  • Španělsko D'Artacán y los tres Mosqueperros (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Dogtanian je mladý šermíř, který sní o tom, že se přidá k legendárním Mušketýrům. Po prokázání svých schopností a získání jejich důvěry musí on a Mušketýři bránit krále před tajným spiknutím zlého kardinála Richelieua, který se chce chopit moci. (Forum Film CZ)

Recenze (7)

blondboss 

všechny recenze uživatele

V súčasnosti asi o to viac platí, že dobrý animák nevytvoríš bez kvalitného a konkurencieschopného vizuálu a animácií. Tu to veľmi neplatilo, nakoľko sa tu bavíme o priemerných animáciách spojených s až príliš otrepanou témou. Táto detská verzia príbehu o troch mušketieroch je podľa mňa zbytočných prírastkom do sveta animákov a nemá čím zaujať. Najmenšie deti to zrejme poteší, ale trúfam si povedať, že súčasné animáky už majú aj vyššie divácke ambície. 40 % ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animovaná adaptácia slávneho románu Alexandra Duma (Traja mušketieri) pre tých najmenších, kde známe dominantne postavy stvárnia psi. Formálna kvalita animáku má svoje rezervy a pri niektorých scénach pripadá až príliš umelo, ale za prácou tvorcov je vidieť dobrý úmysel. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

U filmů pro děti nastává problém v tu chvíli, kdy vám ony děti řeknou mě to nebaví, vypni to. Nechali jsme to dojet jako zvukovou a obrazovou kulisu. Infantilní pojetí klasiky, nic moc animace, skoro bez vtipu. 1* dávám asi proto, že to byli mušketýři no :) ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Chtě nechtě jsem musel jednu hvězdu ubrat poté, co jsem shlédl část dílů ze starého animovaného seriálu z roku 1982, nesoucí stejný název. V původním seriálu se mnohem lépe pracuje s jednotlivými postavami, děj je vyprávěn plynuleji a rozvíjí se mnohem logičtěji. Moderní 3D verze pak seriál pouze kopíruje a osekává. Škoda, i film pro děti může mít vynikající úroveň. ()

Honzi.Set 

všechny recenze uživatele

Máme tady další adaptaci veleúspěšné předlohy Tři mušketýři. Tentokrát to ovšem má oslovit naše nejmenší tvory a to naše milované děti. No myslím si, že by se autor Alexandre Dumas otočil v hrobě pokud by viděl co se z jeho příběhu může stát! Samozřejmě film je mířený a cílený na děti ale věkovou hranici bych volil kolem 6. let. Oběvují se zde postavy např. kardinál nebo dvorní dámy, které u menších dětí nemusí být pochopeny správně. Děj filmu začíná na venkově kde mladý Haftaňan zdědí po otci kord Omega a vypraví se do Paříže aby očistil jméno svého otce a rodiny. Po příchodu do Paříže film začne mít rychlý spád. Hlavní hrdina potkává myšáka Pipa, který zacloumá jeho životem v Paříži. Krásná Julie očaruje jeho srdce a mušketýři změní jeho život. Hlavní záporákem je zde samozřejmě kardinál a jeho poskokyně kočka Mylady, která dostane za úkol ukrást královnin náhrdelník a dopravit ho do anglie s dopisem aby vypukla válka. Haftaňan a muškeři dostanou těžký úkol aby tento pokus zmařili a zachránili jak nahrdelník a královnu tak mír mezi Francií a Anglií. Jak to dopadne? Na to musité přijít samy a v to v kině!  + Animace postaviček byli povedené  + Pár vtipných pasáží  - Hlavní postava je v podstatě terminátor s kordem a někdy svítícím nosem  - Není to pro všechny věkové skupiny dětí 6 let a starší  Závěrem pro děti pěkná pohádka na kterou si druhý den nebudou pamatovat. ()

Reklama

Reklama