foto

Alexandre Dumas st.

  • nar. 24.7.1802
    Villers-Cotterêts, Aisne, Francie
  • zem. 5.12.1870 (68 let)
    Puys, Seine-Maritime, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2012 Samchongsa : yonggamhan chingudeul - kniha
2011 Tři mušketýři - kniha
2008 Paní z Monsoreau (TV film) - kniha
2005 D´Artagnan a tři mušketýři (TV film) - kniha
Tři mušketýři - kniha
2004 Luisa Sanfelice (TV film) - kniha
Milady (TV film) - kniha
Tři mušketýři - kniha
2002 Hrabě Monte Cristo - kniha
Monte Cristo (divadelní záznam) - kniha
Tři mušketýři (divadelní záznam) - kniha
2001 Mušketýr - kniha
Odvážné kordy - kniha
1998 Muž se železnou maskou - kniha
The Man in the Iron Mask - kniha
1994 Královna Margot - kniha
1993 Tajna korolevy Anny ili muškeťory 30 let spusťa - kniha
Tři mušketýři - kniha
1992 Muškeťory 20 let spusťa - kniha
1991 D'Artagnan (TV film) - kniha
Tři muškátýři - kniha
1989 Návrat tří mušketýrů - kniha
1988 Black Tulip - kniha
Uznik zamka If - kniha
1987 Tekkamen o oe: „d'Artagnan monogatari“ jori (TV film) - kniha
1985 Korsičtí bratři (TV film) - kniha
Muž se železnou maskou (TV film) - kniha
1983 Loca historia de los tres mosqueteros, La - kniha
1982 Padayottam - kniha
1981 Pjos v sapogach - kniha
1979 Trois mousquetaires ou L'escrime ne paie pas, Les (TV film) - kniha
Železná maska - kniha
1978 D'Artaňan i tri muškeťora (TV film) - kniha
1977 Enlèvement du régent - Le chevalier d'Harmental, L' (TV film) - kniha
Muž se železnou maskou (TV film) - kniha
1975 Hrabě Monte Cristo (TV film) - kniha
The Count of Monte-Cristo (TV film) - kniha
1974 Les trois mousquetaires - kniha
Tři mušketýři 2 - kniha
Čtyři sluhové a kardinál - kniha
Čtyři sluhové a čtyři mušketýři - kniha
1973 The Count of Monte Cristo (TV film) - kniha
The Three Musketeers (TV film) - kniha
Tři mušketýři - kniha
1968 Lady Hamiltonová - kniha
Rose rosse per Angelica - kniha
Ve znamení Monte Christa - kniha
1964 Černý Tulipán - kniha
1962 Železná maska - kniha
1961 Hrabě Monte Christo - kniha
Korsičtí bratři - kniha
Reine Margot, La (TV film) - kniha
Tři mušketýři: Královniny přívěsky - kniha
Tři mušketýři: Pomsta Milady de Winter - kniha
1959 Mantelli e spade insanguinate - kniha
Trois mousquetaires, Les (TV film) - kniha
1958 Imprese di una spada leggendaria, Le - kniha
1957 Alma de acero - kniha
Avventure dei tre moschettieri, Le - kniha
Cuatro contra el imperio - kniha
Tres mosqueteros y medio, Los - kniha
1955 Cavalieri della regina, I - kniha
La Tour de Nesle - kniha
1954 Conde de Montecristo, El - kniha
Hrabě Monte Christo - kniha
Il cavaliere di Maison Rouge - kniha
La Reine Margot - kniha
Le viconte de Bragelonne - kniha
Prigioniero del re, Il - kniha
1953 Tři mušketýři - kniha
1952 Brigand, The - kniha
Il boia di Lilla - La vita avventurosa di Milady - kniha
Lady in the Iron Mask - kniha
1951 Mask of the Avenger - kniha
1949 Black Magic - kniha
1948 The Three Musketeers - kniha
1946 The Fighting Guardsman - kniha
The Wife of Monte Cristo - kniha
1945 Camino de Sacramento - kniha
1943 Brigand gentilhomme, Le - kniha
El hombre de la máscara de hierro - kniha
Hrabě Monte Cristo - kniha
Le comte de Monte Cristo, 2ème époque: Le châtiment - kniha
1942 Conde de Montecristo, El - kniha
Luisa Sanfelice - kniha
Tres mosqueteros, Los - kniha
1941 The Corsican Brothers - kniha
1940 The Son of Monte Cristo - kniha
1939 Frères corses - kniha
Le educande di Saint-Cyr - kniha
The Man in the Iron Mask - kniha
The Three Musketeers - kniha
1937 Black Tulip, The - kniha
La tour de Nesle - povídka
1935 The Three Musketeers - kniha
1934 Hrabě Monte Cristo - kniha
1933 The Three Musketeers - kniha
1932 Les trois mousquetaires - kniha
1929 Le collier de la reine - kniha
Monte Cristo - kniha
The Iron Mask - kniha
1927 Conde de Maravillas, El - kniha
1925 Dame de Monsoreau, La - kniha
1922 Der Mann mit der eisernen Maske - kniha
Monte Cristo - kniha
Tři mušketýři - kniha
Vingt ans après - kniha
1921 Sappho - kniha
The Three Musketeers - kniha
Trois mousquetaires, Les - kniha
1920 The Corsican Brothers - kniha
1918 Comte de Monte Cristo, Le - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 10: Haydée - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 11: La revanche d'Haydée - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 12: Le crédit illimité - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 13: Les derniers exploits de Caderousse - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 14: Châtiments - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 15: Le triomphe de Dantès - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 3: L'abbé Faria - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 4: Le trésor du comte de Monte Cristo - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 5: L'auberge du pont du Gard - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 6: Les trois vengeances - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 7: Le philanthrope - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 8: Les grottes de Monte Cristo - kniha
Le comte de Monte Cristo - Épisode 9: La conquête de Paris - kniha
1917 Madame Du Barry - kniha
1915 Corsican Brothers, The - kniha
1914 chevalier de Maison-Rouge, Le - kniha
1913 Dame de Monsoreau, La - kniha
Dame de Monsoreau, La - kniha
The Count of Monte Cristo - kniha
1912 Les trois mousquetaires - kniha
Monte Cristo - kniha
The Corsican Brothers - kniha
1911 Three Musketeers: Part 1, The - kniha
Three Musketeers: Part 2, The - kniha
1898 Corsican Brothers, The - kniha

TV seriály

2016 Gutbai miseuteo beullak (TV seriál) - kniha
2014 Samchongsa (TV seriál) - kniha
Tři mušketýři (TV seriál) - kniha
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10) - kniha
Útok na královnu (S01E09) - kniha
Výzva (S01E08) - kniha
další epizody (10)
2004 Gankucuó (TV seriál) - kniha
1998 Grafinja de Monsoro (TV seriál) - kniha
Hrabě Monte Cristo (TV seriál) - kniha
1996 Koroleva Margo (TV seriál) - kniha
1990 El retorno de D'Artacan (TV seriál) - kniha
1989 Comtesse de Charny, La (TV seriál) - kniha
1987 Anime Sandžúši (TV seriál) - kniha
1986 Guerre des femmes, La (TV seriál) - kniha
1984 La dueña (TV seriál) - kniha
1983 Amours romantiques, Les (TV seriál) - kniha
1981 Wanwan sandžúši (TV seriál) - kniha
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál) - kniha
1973 Joseph Balsamo (TV seriál) - kniha
Mohicans de Paris, Les (TV seriál) - kniha
1971 Ficciones (TV seriál) - kniha
Paní z Monsoreau (TV seriál) - kniha
Parížski mohykáni (TV seriál) - kniha
Tres mosqueteros, Los (TV seriál) - kniha
1970 Black Tulip, The (TV seriál) - kniha
1969 Conde de Monte Cristo, El (TV seriál) - kniha
D'Artagnan (TV seriál) - kniha
1967 The Further Adventures of the Musketeers (TV seriál) - kniha
1966 Chevalier d'Harmental, Le (TV seriál) - kniha
Compagnons de Jehu, Les (TV seriál) - kniha
Irmãos Corsos, Os (TV seriál) - kniha
The Three Musketeers (TV seriál) - kniha
Une fille du régent (TV seriál) - kniha
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál) - kniha
Famous Adventures of Mr. Magoo (TV seriál) - kniha
1963 Chevalier de Maison Rouge, Le (TV seriál) - kniha
Luisa Sanfelice (TV seriál) - kniha
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - kniha
1956 I tre moschettieri (TV seriál) - kniha
The Count of Monte Cristo (TV seriál) - kniha
The Errol Flynn Theatre (TV seriál) - kniha
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - kniha
1953 Your Favorite Story (TV seriál) - kniha
1952 Monodrama Theater (TV seriál) - kniha
1950 The Magnavox Theatre (TV seriál) - kniha
1949 Suspense (TV seriál) - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Kean (TV film) - divadelní hra
1972 Kean: Un roi de théâtre (TV film) - divadelní hra
1968 Der Turm der verbotenen Liebe - divadelní hra
1963 Kean (TV film) - divadelní hra
1956 Kean - divadelní hra
1955 La Tour de Nesle - divadelní hra
1940 Kean - divadelní hra
1937 La tour de Nesle - divadelní hra
1924 Kean - divadelní hra
1922 A Stage Romance - divadelní hra

TV seriály

1965 BBC Play of the Month (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace