Reklama

Reklama

Un bounty killer a Trinità

  • angličtina A Bounty Killer for Trinity (neoficiální název) (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Obyvatelia mestečka Trinity sa rozhodnú najať notoricky známeho lovca odmien (Jeff Cameron), aby sa ochránili pred divokou skupinou mexických psancov, ktorí terorizujú oblasť. Krvavá prestrelka ukončuje kontrolu nad gangom a vracia kontrolu nad mestom jeho ľuďom. (westerns)

Recenze (4)

erl 

všechny recenze uživatele

.....ta hudba zde možná tak jediná za něco stojí. Jinak zde máme toporné herce v čele s nesympatickým ústředním hrdinou, nudný děj , nulový spád a napětí. Nebylo komu fandit , atmosféra nulová a závěr ukrutný. A ta kamera! fuj! Hvězda tedy za již zmiňovanou hudbu a opáleného Matouše hrajícího záporáka! Zatím nejhorší zástupce jinak povětšinou vždy skvělého Italského Westernu co jsem měl možnost vidět. ()

odpadlik123 

všechny recenze uživatele

D'Amato a western?! To by mohlo být něco... No nic, Aristide věděl, proč svou stopáž naplánovat na 70-80 minut (tak koukám, že jsem asi měla ještě navíc softwerzi), jenže jeho námětu by stejně odpovídalo těch minut spíš 15 a bylo by to hotovo, aniž bychom se nějak výrazněji nudili. Město Trinity (ohromně fikaně zakomponovaný marketingový tah, že?), banda zločinců ohrožující každého z ubohých obyvatel, vedení postupně svolává radu v D'Amatově stodole či jedné místnosti vydávající se (ne)úspěšně za saloon s jedním stolem a o málo více zákazníky, i rozhodnou se, že si pozvou toho a toho, a ten je má ochránit, jenže toho po cestě dostanou. Najdou si dalšího. Prásk. Tak seženou jiného týpka. Další záběr a týpek už sviští na zem za doprovodu kanonády nábojů. Tímto stylem se sice nebuduje žádný příběh, nedejbože napětí či postavy, ale až to v člověku budí dojem, že to má být k smíchu a vlastně to i k smíchu je, čekat, koho zase pošlou a kdo bude nucen po své smrti obléci obměnu kostýmu a nechat se odstřelit ještě párkrát... Jenže pak náhle všem dojde trpělivost a asi i herci, pošlou pro proslulého bounty huntera Jeffa Camerona, poměrně narcistního (on jediný evidentně má i na jehlici do kravaty a disponuje nepřeberným množstvím zbraní včetně kuše (!)), od prvního seznámení nesympatického namyšleného ignoranta nad věcí který prostě přijede, každého oddělá, vyinkasuje, zasměje se a hodlá zase odjet. Druhá půlka filmu je v jeho provedení naprosto zabijácká, neb je neskutečně otravná. Mexické duo záporáku vážně tragické. Střihy někdy velmi nejasné, někdy opakované a někdy ukazující zřetelné chyby na scéně. Hudba nic. Nestojí to za to a i těch 70 minut bylo moc dlouhých. No nic, Ari, nebylo ti přeci za tou kamerou líp? ()

curil 

všechny recenze uživatele

Mně film přinesl, co jsem čekal, lepší průměr. Určitě není místo pro nudu, a nájemný zabiják překvapí svým arzenálem zbraní a také tím, že se nestylizuje do nějaké sympatické podoby. ()

Reklama

Reklama