Reklama

Reklama

Začátek konce argumentu

(festivalový název)
  • Kanada Introduction to the End of an Argument (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

Bluntman 

všechny recenze uživatele

LFŠ 2008 V 90. letech, přesně v roce 1990 na jejich začátku, mohl být dokument, který je sestřihem mediálních obrazů na téma vztahů Izrael/Palestina svůj význam, ale v současnosti - v dobách YouTube - ho zcela ztratil. Neříká totiž víc než "Izraelci/Palestinci jsou v západních médiích prezentováni jako zlo", což není nikterak objevné a sledovat to třičtvrtě hodiny lze jen s velkým sebezapřením. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

[LFŠ 2008] "Film," který se tváří jako dokument, ale ve skutečnosti se jedná pouze o nesmyslný slepenec záběrů, které "režisér" ukradl z vysílání televize CNN a dalších a z mnoha filmů, mimojiné Lawrence z Arábie, Indiany Jonese nebo seriálu Chucka Norrise. Kromě toho je film proložený přibližně padesátkou titulků, z nichž jeden se velmi vtipně opakoval každých cca 8 minut - "Part I". Tvůrci se zřejmě inspirovali u seriálu Monty Python's Flying circus, což lze poznat i z dalších vtipných atributů, jako titulek Konec v polovině filmu a po závěrečných titulcích ještě stále jdoucí záběry...Naprostý odpad, ztráta času a zbytečnost - tento "dokument" dokumentuje leda neuvěřitelnou neschopnost "režiséra" natočit dokument. ()

Mononoke. odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby umělecký "dokument" který byl naprosto o ničem! Navíc když divák důkladně nezná situaci mezi Izraelem a Palestinou tak se v těch podivných útržcích ze zpráv a filmů nebude vůbec orientovat (třeba jako já). Z určité strany to je můj problém, ale cílem dokumentu by mělo být informovat o daném problému, čehož se tady opravdu nedočkáte. (LFŠ 2008) ()

Reklama

Reklama