Reklama

Reklama

Necromancer 2020

  • Thajsko จอมขมังเวทย์ 2020

Recenze (5)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Tak to byl úlet aneb pokémoni po thajsku :) Souboje zbytečně zdlouhavě nudné a laciné, od thajců jsem čekal více a ty CGI efekty, jak z PC hry. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vezmu-li v potaz, že je film pouhé 3 roky starý, tak speciální efekty jsou na vskutku katastrofální úrovni. Pokud však dílu promineme nedostatky způsobené nizoučkým rozpočtem, lze si stále užít parádní akční podívanou.  Nevím jak vy, ale já tedy žádné dobré thajské filmy neznám a s výsledkem jsem celkem spokojený.  Další věc, která mě nadchla, bylo řešení nepřemožitelnosti akčního hrdiny. Ve filmech se totiž mnohdy setkáme s postavami jako například John Wick, Chuck Norris (kdekoliv) a další, přičemž je jen velice těžké si jejich bezchybnost a štěstí v soubojích vysvětlit a nebo aplikovat v normálním životě. Zde to sice také není úplně možné, alespoň je to však moc hezky ošetřeno jakousi fantasy-hororovou směsicí postavenou na černé magii a Vúdú předmětech. Příběh je tedy ucházející a i když vizuál často pokulhává, tak choreografie jednotlivých soubojů je opravdu velkolepá. 58% PS: Délka je trochu na škodu. Být to o 20-30 minut kratší, mohly to být i 4 hvězdy. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádná velká pecka, ale poměrně snaživý martial art z Thajska, který je okořeněný černou magiíí a místo lidí, zde bojují necromanceři, což jsem doposud neviděl, takže proč ne. Akce je slušná ( fight v metru vede) a byť bych se bez těch CGI monster obešel, i tak se na to koukalo poměrně dobře. Příběhově možná zbytečně komplikované a nezáživné, ale akce je naštěstí dost, takže film nestíhá nudit a celkem jsem se slušně bavil. Fajn kamera, líbily se mi stonožky a finální fight má taky něco do sebe. Mám to mezi 3 až 4, ale tentokrát budu štědrý. Příběh***, Akce****, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak thajská produkce přecejen (ač taky Asie) je poněkud odlišná od korejské, či honkongské. Řekl bych, že blíž k japonské a to jak hudebním podkresem, tak i použitými obludami (které teda byly hoooodně slabý CGI). Fighty dobrý, příběh takový nemastný/neslaný. Ale celkem to odsejpalo, takže na nedělní odpoledne (kdy za oknem je hnusno až blivno), to nebylo špatné. Kdyby si lépe pohráli s digitálem, dal bych o jednu navíc.... takto bohužel průměr. ()

Reklama

Reklama