Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři archeologové ukradnou z chrámu posvátnou sošku, za což je a všechny jejich blízké prokleje Zandor, zlý woodoo kněz. Archeologové se prokletí vysmívají jen do té doby, než je jednoho po druhém začnou zabíjet velkými jehlami oživlé panenky s tvářemi již mrtvých kolegů. (hladass)

Recenze (2)

hladass 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný, nepříliš známý hororový kousek z Mexika, ve kterém vraždí oživlé panenky archeology, kteří ukradli ze svatého chrámu posvátnou sošku... Atmosféra je dostatečně strašidelná a ponurá, děj poměrně rychle odsýpá, takže ve filmu nejsou prakticky žádné hluché místa a vše je to podtrženo výborným herectvím (zejména krásná Elvira Quintana je naprosto úžasná) a příjemnou hudbou... Jediné, čeho lituji je, že jsem tento kousek neviděl jako malý kluk, myslím, že pohled na oživlé panenky, které jsou ve filmu ztvárněny trpaslíky s tvářemi svých obětí, by mě pořádně vyděsily a nesmazatelně se mi zapsaly do paměti... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snímok, ktorý sa aj napriek na svoj žáner primeranej minutáži, zdá byť nekonečný. A kvality pozitívne, sú len minimálne. Napätie nečakajte, aspoň nie vo forme, na ktorý sme v horore zvyknutí. Nečakajte gore, pretože sme stále v dobe, keď to kultúra nedovoľovala v intenzite, aká sa začala objavovať o dekádu neskôr. A nečakajte vlastne nič, čo robí strašidelný žáner kvalitným. ()

Reklama

Reklama