Reklama

Reklama

Království lesku

(pořad)
  • USA Bling Empire
Reality-TV
USA, 2021, 32–44 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Reality show o šíleně bohatých Asijcích a Američanech asijského původu, kteří si žijí na vysoké noze, paří ve velkém stylu a snaží se život hlavně užít. (Netflix)

Recenze (4)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Netflix nabídl a já jsem se nechala nalákat. Ve zkratce - spojí jednoho chudého asiata s těmi bohatými a výsledek je takový, že úroveň z nich nemá nikdo. Je to tuctový podprůměr. Nemá to, co nabídnou ani jako bulvární drama. ()

Parabot 

všechny recenze uživatele

To nemá chybu. Beverly Hills 90210 meets Helena a její chlapci po 30 letech, asijská edice, aneb hledání autenticity instagramové generace. By mě zajímalo, jestli tvůrci chtěli zpočátku natočit seriál/mockumentary ale účinkující se ukázali být totálně neschopní, nebo rovnou tuto 100% fake reality show. Za vrchol považuji rozhněvaného hispánského mladíka důrazně kárajícího svoji partnerku, za zveřejňování intimních detailů v sociální bublině. To vše samozřejmě za přítomnosti televizního štábu, tedy i všech předplatitelů Netflixu. Pak pro jistotu znovu za asistence nějaké paní, vydávající se za terapeuta. A já sám bych se měl nad sebou zamyslet, jak trávím zimní víkendy. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Viděna 1. série: Bavilo mě to tou absurdností a tím, jak je mi tenhle svět vzdálený. Ve výsledku však stejně všichni řeší stejné situace a stejné vztahové propletence - bez ohledu na to, kolik nul má člověk na účtě. Pokud máte rádi šperky, módu a okázalost, vřele doporučuju. 31. 10. 2022 Viděna 2. série: Mě prostě baví ta absurdita toho jejich bohatství :) Jinak obsahově slabší než první řada. ()

janahan 

všechny recenze uživatele

Za mě se tahle reality liší od ostatních tím, že jsem se dobře bavila a sem tam zasmála. Když brouzdám Netflixem jako nefanda fantasy a hororů, tak občas nějakou reality ze zvědavosti pustím, ale většinou to dám jen chvíli a spíš mě to odradí, ale tohle je čestná výjimka. Zatím jsem jinou podobně zábavnou neobjevila. Odvozenina z New Yorku se jí také nepřibližuje. ()

Reklama

Reklama