Reklama

Reklama

Umění špionáže

(seriál)
  • USA Spycraft

Epizody(8)

Obsahy(1)

Činnost tajného agenta je smrtelně vážná věc, přičemž všelijaké pomůcky a technologie, jež byly za tím účelem vyvinuty, jsou odjakživa přinejmenším stejně důležité jako osoby, které je používají. (TV Spektrum)

Recenze uživatele Marze k tomuto seriálu (8)

Umění špionáže (2021) 

Osm dilu je rozcleneno podle spionaznich oblasti. Uvidite analytiky,byvale spiony,historiky,herecke vlozky dokudramatu,pktere nemam moc rad,dokumenty,animace a pribehy. Informace jsou podavany letem svetem a strih je take velmi rychly. Nestranne je to castecne, to posudte sami,ale nejaka propaganda srzdene valky to neni. Krome tohoto obdobi se pojednava take o soucasnosti. Pobavily me cinske drony ve tvaru ptaku,ktere ve vzduchu nerozeznaji ani sami operenci. ()

Sledování špičkovou technikou a nebeské oči (2021) (E01) 

Víceméně jsem tušil, že se špehování děje touto technikou. Věnovaný dárek od Rusů s odposlechy uvnitř visící léta na americkém velvyslanectví mě pobavil. ()

Smrtící jedy (2021) (E02) 

Víceméně shrnuté známé mediální případy. ()

Medová past (2021) (E03) 

Tato epizoda pusobi velmi bondovsky.Je v techto pribezich skutecnych ruskych zen nejsou tak pohledne jako sovetske agentky z bondovek. ()

Informace z tajných zdrojů (2021) (E04) 

To jsem nevěděl, že na mnoha světových letištích když zapnete mobil, připojí se nejdříve na věž tajné zpravodajské rozvědky a až od nich na operátora. Mohou vám číst vše v mobilu i vám do něj poslat vir. ()

Utajená komunikace (2021) (E05) 

Pěkný přehled vývoje špionážní techniky a nejznámějších špionů. Informace jsou dost povrchni,takze je dobre si je dohledat na internetu. ()

Lamači šifer (2021) (E07) 

Hodně času se věnuje Enigmě, která je hodně známá. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno