Reklama

Reklama

Dvorec dlja Putina. Istorija samoj bolšoj vzjatki

  • Rusko Дворец для Путина. История самой большой взятки (více)
všechny plakáty

Recenze (8)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Ak by som mal hodnotiť formu, išlo by o priemer. Navaľnyj rozpráva príliš rýchlo a na diváka, ktorý nepozná pozadie veci, hádže obrovské kvantum informácie. A tie sa jednoducho nedajú na jedno zhliadnutie vstrebať. Pasáž s palácom ale stála za to. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Navalny mluví hrozně rychle, že člověk pomalu nestíhá ani vstřebat ty informace. Nicméně by to asi bylo i dobře vytvořeno, kdyby to nebylo o korupci, která je všude a nejen v Rusku. Připadá mi to spíš jako hodně laciná předvolební kampaň, kterou by zvládl i Andrej. ()

Sunny.69 

všechny recenze uživatele

Doporučuju shlédnout každému, koho zajímá, co se to vlastně na tom světě děje. Navalnyj mluví dost rychle, po chvíli se na to však dá zvyknout a celý dokument má spád. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Doslova ubíjajúce. Ale nie kradnutím, korupciou a megalomániou oligarchov, ale Navalneho dikciou. Rozpráva rýchlo, v snahe spomenúť čo najviac a najpodrobnejšie, zrejme v snahe o autenticitu a dôveryhodnosť pred diskreditáciou, ktorú očakával z druhej strany. Množstvo diagramov, prepojení, neznámych mien a firiem, no dramaturgicky proste nezvládnuté. Úplne postačujúce v 30 minútovom, možno hodinovom časovom rozpätí namiesto nekonečných 2 hodín. Jediná zaujímavejšia pasáž bola akcia s dronom pri získavaní záberov z Putinovho sídla, ako aj zopár pohľadov dovnútra. ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Pro nezainteresovaného diváka to musí být strašná nudně pojatý film, ale pro nás ostatní je to velmi poučné a osvětlující za předpokladu, že je vše ve filmu pravda. Někteří namítají, že Navalnyj mluví moc rychle. Mně to tak nepřišlo, a i kdyby, tak v tomto filmu si myslím jde o informace, takže pro nestíhající by měl být kamarád kroužek označující pokyn "pozastavit", ač je to značně nepohodlné. Délku filmu při pomalejší mluvě by zřejmě musela vypočítat NASA. Spoustu užitečných informací, hezký vytvořeno, jen to není úplně záživnou formou... 4*! ()

Reklama

Reklama