Reklama

Reklama

Jurská vzpoura: Dinokalypsa

  • USA Triassic Hunt
Trailer

Obsahy(1)

Z hlídaného transportu prchají dva dospělí dinosauři a zanechávají za sebou mrtvého dozorce. Zbytek posádky má jasný úkol - jakýmkoliv způsobem zneškodnit dinosaury a zabránit tak hrozící zkáze lidstva. Velitel převozní jednotky Luis povolává na pomoc Joy Harlandovou a její jednotku vycvičených žoldáků, aby jim pomohli rozzuřené dinosaury dostat pod kontrolu. Brzy se ukazuje, že dinosauři jsou velmi chytří a učenliví, občas se dokonce zdá, jakoby byli před žoldáky o krok napřed. V průběhu lovu dinosaurů v opuštěné laboratoři umírají postupně další členové Joyina komanda. Luis zjišťuje, že Simone a Elaine, jeho nejbližší spolupracovnice, vědí o dinosaurech více, než by se mohlo na první pohled zdát. Obě jsou totiž součástí výzkumu, který má za cíl vytvořit extrémně odolné dinosaury, které mají poté v plánu prodat nejvyšší nabídce jako válečné zbraně. Velkým průlomem je také fakt, že samice dinosaura je březí, což se zatím v rámci výzkumu nikdy nepovedlo. Dinosauři jsou vyvinuti opravdu dokonale, mají lidský mozek a vůči zásahům ze střelných zbraní jsou vysoce odolní. Hlavou celého výzkumu je Jordan Freedman, který natáčí celou probíhající akci Joyiny zásahové jednotky. Tento záznam používá jako propagační video v rámci prodeje dinosaurů. Ukazuje zástupcům mnoha zemí, že dinosauři jsou nezastavitelní a nebojí se při této ukázce obětovat životy žoldáků... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Israha 

všechny recenze uživatele

V Asylum si po třech letech vzpomněli, že vlastně neudělali mockbuster na Jurassic World: Fallen Kingdom, a v rychlosti se rozhodli na tom zapracovat. Takže tu máme zápletku o superinteligentních allosaurech, "vyráběných" pro vojenské účely a prodávaných na ilegálních aukích na internetu, která zkouší fungovat jako pokračování tři roky starého filmu Triassic World (i když tam vystupovali jiní dinosauři a byli tvořeni pro lékařské, ne vojenské účely, takže kontinuita...asi taková, jakou byste u Asylum čekali). Výsledkem je však spíš unavený a rutinní volný remake béčkové devadesátkové trilogie Carnosaurus, kde prostě jen žoldáci pobíhají po prázdném průmyslovém areálu a hledají podprůměrně vyredenrovaný CGI allosauří pár, a většinu času se tu jen tupě a nudně řeční, aby se zaplácla stopáž. Na hraně odpadu, jak je tomu vždy, když Asylum zkoušejí své mockbustery natáčet ve zcela vážném duchu. bez sebeironického pomrkávání. Pro mě to bylo snesitelné na tu slabou jednu hvězdu jen proto, že mě scénárista párkrát docela nachytal při odhalování "skutečného zla", a také když jsem se snažil odhadnout pořadí úmrtí jednotlivých postav. P.S.: Pamatujete ještě časy, kdy by Michael Paré v tomto filmu hrál velitele té žoldácké jednotky? Ty jsou pryč, už zde v roli penězchtivého hlavouna jen sedí v jedné místnosti a mluví s ostatními po telefonu...jak to ostatně s největšími "hvězdami" Asylum produkce je poslední dobou obvyklé. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Hele, ale docela v rámci možností dobrý efekty, to byl asi v týmu nějaký študent grafiky. Pobavilo víc, než stupidní Jurský svět 2. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitativně je Dinokalypsa srovnatelná s předchozími Dinodárci, tentokrát se jen z laboratoře přesuneme do města, jinak ale vše zůstává při starém, jen s tím rozdílem, že Dinokalypsa je ještě hloupější a nudnější, což je docela obdivuhodný výkon. Jestliže platí staré známé pořekadlo do třetice všeho dobrého, tak se mám v případě třetího pokračování Jurské vzpoury opravdu na co těšit... 0/10. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama