Reklama

Reklama

Zelenáč

  • Česko Zelenáč (festivalový název) (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když okolnosti nedovolí nadějnému motocyklovému závodníkovi Nickymu (Matteo Simoni) dojít naplnění svého snu stát se úspěšným v tom, co má nadevše rád ,věří, že koučováním svého 15letého synovce Charlieho (Valentijn Braeckman) se mu to podaří. Vychází však najevo, že rozdílnost povah je mnohem větší překážkou, než si Nicky původně myslel... V drsném světě motocyklových závodů je sebevědomí klíčovou kvalitou a jeho ztráta se promění v noční můru. (KIT.HL)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

POMO 

všechny recenze uživatele

Drama o nemožnosti splnit si sny a o touze realizovat je alespoň přes někoho jiného. Ve filmu fungují vztahy mezi postavami, ale je neoriginální a postrádá dořešení dramatického oblouku. Taky je - i přes chvilkový drajv z efektně nasnímaných moto závodů - formálně fádní. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Řídítka v závodních scénách měl pevně v rukách belgický mistr road racingu Laurent Hoffmann, dobře známý i u nás, kde se pravidelně účastní mezinárodních závodů. (KIT.HL)
  • Napsaný scénář doznal jistých změn po angažování belgického šampiona a vicešampiona IRRC 2018 Laurenta Hoffmanna na základě jeho skutečných prožitků. (KIT.HL)
  • Některé klíčové scény byly natáčeny při závodním víkendu v Hořicích v létě 2019. Režisér a scenárista v jedné osobě, Lieven Van Baelen, již v Česku natáčel. Byla to reklama pro automobilku Škoda. (KIT.HL)

Reklama

Reklama