Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Bezprostredné pokračovanie príbehu z prvej série. Najschopnejšie dievčatá z celého sveta sú preložené na tajnú základňu na Aljaške, kde prebieha projekt, ktorého cieľom je vycvičiť bojovníčky aj z dievčat, ktoré nemajú vrodené mimoriadne schopnosti. Na prvý pohľad to vyzerá ako chvályhodná snaha zvyšujúca šance ľudstva na prežitie. Nie je to však celá pravda... (Palisander)

(více)

Recenze (3)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Úplně mi nesedla první série. Rozhodně neměla nijak sofistikovaný příběh a jediné, co mi přišlo, že nabízí, byla kamera mířící pod sukně a odhalená poprsí. I tak jsem ale dal ještě druhé sérii šanci a můžu říct, že to dopadlo lépe, než jsem předpokládal. Příběh dvojky už mě jakž takž zaujal. Žádná extra věda, ale koukat se na to dalo. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě nijak extra nezaujala, ale stejně jsem druhou zkusil. Sice příběh byl o trochu lepší, celkově to ale na mě působilo horším dojmem jak původní série a nedostávat se mi to pod ruku, tak to nesleduji. 50% ()

Reklama

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to som si asi do polovice myslel, že je to lepšie ako prvá séria. Menej samoúčelného ecchi, dokonca sa otvorila aj nejaká tá dospelá téma. Ale potom scenárista asi rezignoval na zvyšky zdravého rozumu a namiesto toho, aby si chlapsky priznal, že nie je schopný vymyslieť prijateľné žánrové (sci-fi) rozuzlenie (hoci aj v štýle viem že nič neviem), tak tam surovo natlačil niečo čo silno pripomínalo náboženskú agitáciu. Ak to mala byť snaha odčiniť hriešne obrázky v seriáli, tak vôbec, ale vôbec nevyšla. Špeciály? Tiež žiadne prekvapenie :o) ()

Galerie (76)

Reklama

Reklama