foto

Sacuki Jukino

  • nar. 25.5.1970 (49 let)
    Kjóto, Kyoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gekidžóban Nacume júdžinčó: Ucusemi ni musubu
2017 Fullmetal Panic! (Director's Cut)
Hacukoi Monster
Meitantei Conan: Kara kurenai no Love Letter
Owarimonogatari (TV film)
2016 Gintama
Koe no katači
One Piece Film Gold
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2014 Gintama
Tamačina love story
2013 Aura
Gekidžóban Gintama kankecu hen: Jorozuja jo eien nare
Higurashi no naku koro ni kaku: Outbreak
Nacume júdžinčó: Njanko-sensei to hadžimete no ocukai
Sestry čarodějky Jojo a Nene
2012 Buta (TV film)
Hjóka: Mocubeki mono wa
The Mystical Laws
2011 Higurashi no naku koro ni Kira
2010 Gekidžóban Gintama: Šin'jaku Benizakura hen
Meitantei Conan Magic File 4: Ósaka okonomijaki Odyssey
Pikachu no fušigi na fušigi na daibóken
Trigun: Rachot v Badlands
Učú Show e jókoso
2009 Higuraši no naku koro ni: Čikai
Pikachu no kirakira daisósaku!
2008 Gekidžóban Bleach: Fade to Black – Kimi no na o jobu
Inujaša: Kuroi Tessaiga
Ranma ½: Akumu! Shunmin kō
Urusei jacura: The šógaibucu suiei taikai
2007 Gekidžóban Bleach: The Diamond Dust Rebellion – Mó hitocu no Hjórinmaru
Kodomo no džikan OAD
2006 Genšiken
TANK S.W.A.T. 01
2005 Stratos 4 Advance
2004 Inujaša: Guren no hóraidžima
2003 Hicudži no uta
Inujaša: Tenka hadó no ken
2002 Arcade Gamer Fubuki
Canary
Inuyasha - Kagami no naka no mugenjō
Love Hina Again
Tokimeki fušigi Diary: Ultra Maniac
2001 Babel nisei
Inuyasha - Toki o koeru omoi
Love Hina Haru Special: Kimi sakura čiru nakare!! (TV film)
2000 Love Hina Christmas Special: Silent Eve (TV film)
Maetel Legend
Šin Ruri'iro no juki
1999 Time Ranger Cesar Boy no bóken: Roma teikoku hen
1998 Seišódžo kantai Virgin Fleet
The Doraemons: Mušimuši pjonpjon daisakusen!
1996 Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko

TV seriály

2018 Fullmetal Panic! Invisible Victory (TV seriál)
2017 Kjókai no Rinne (TV seriál)
2016 Koyomimonogatari (TV seriál)
2015 Džókamači no Dandelion (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Owarimonogatari (TV seriál)
2014 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders (TV seriál)
Free! Eternal Summer (TV seriál)
Jowamuši Pedal: Grande Road (TV seriál)
Kindaiči šónen no džikenbó Returns (TV seriál)
Magic Kaito 1412 (TV seriál)
Sin Strange+ (TV seriál)
Strange+ (TV seriál)
2013 Dansai bunri no Crime Edge (TV seriál)
Free! (TV seriál)
Freezing Vibration (TV seriál)
Hakkenden: Tóhó hakken ibun (TV seriál)
Monogatari Series: Second Season (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Pocket Monsters: The Origin (TV seriál)
Tamako Market (TV seriál)
2012 Aikacu! Idol kacudó! (TV seriál)
Hjóka (TV seriál)
Nacume júdžinčó ši (TV seriál)
Saint seija: Omega (TV seriál)
Smile Precure! (TV seriál)
2011 Gosick (TV seriál)
Nacume júdžinčó san (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
Suite Precure♪ (TV seriál)
Čihajafuru (TV seriál)
2010 Battle Spirits: Brave (TV seriál)
Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (TV seriál)
Pokémon: Black and White (TV seriál)
Sore demo mači wa mawatteiru (TV seriál)
2009 Battle Spirits: Šónen gekiha Dan (TV seriál)
Elementhunters (TV seriál)
Fullmetal Alchemist: Bratrství (TV seriál)
Inuyasha Kanketsu-hen (TV seriál)
Kaidan Restaurant (TV seriál)
Seiken no Blacksmith (TV seriál)
Zoku Nacume júdžinčó (TV seriál)
2008 Clannad After Story (TV seriál)
Kurokami: The Animation (TV seriál)
Nabari no ó (TV seriál)
Nacume júdžinčó (TV seriál)
Rosario to Vampire (TV seriál)
Tales of the Abyss (TV seriál)
Yes! Precure 5 Go Go! (TV seriál)
2007 Ajakaši (TV seriál)
Bezvadná dvojka (TV seriál)
Blue Drop: Tenšitači no gikjoku (TV seriál)
Clannad (TV seriál)
Claymore (TV seriál)
Deltora Quest (TV seriál)
Duel Masters Zero (TV seriál)
Genšiken 2 (TV seriál)
Hatarakids My Hamgumi (TV seriál)
Higurashi no naku koro ni Kai (TV seriál)
Hitohira (TV seriál)
Mokke (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan Aha (TV seriál)
Robby to Kerobby (TV seriál)
Yes! Precure 5 (TV seriál)
Zombie-Loan (TV seriál)
2006 009-1 (TV seriál)
D.Gray-man (TV seriál)
Džošikósei (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Happy Lucky Bikkuriman (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Kami-sama kazoku (TV seriál)
Pokémon: Diamant a perla (TV seriál)
Pururun! Šizuku-čan (TV seriál)
Utawarerumono (TV seriál)
2005 Dívka z Pekla (TV seriál)
Džinki: Extend (TV seriál)
Fullmetal Panic! The Second Raid (TV seriál)
Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
Gallery Fake (TV seriál)
Gunparade Orchestra (TV seriál)
Juki no džoó (TV seriál)
Pani Poni Dash! (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
Ueki no hósoku (TV seriál)
2004 Area 88 (TV seriál)
Bleach (TV seriál)
Genšiken (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Space Symphony Maetel: Ginga tecudó 999 gaiden (TV seriál)
Sókjú no Fafner: Dead Aggressor (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Kōhen (E167)
Futari no Kizuna - Shikon no Kakera o Tsukae! Zenpen (E166)
Naraku o Taosu Saidai no Tegakari (E165)
další epizody (31)
2003 Ai jori aoši: Eniši (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
D.N. Angel (TV seriál)
Fullmetal Panic? Fumoffu (TV seriál)
Kondžiki no Gash Bell!! (TV seriál)
Last Exile (TV seriál)
Narutaru: Mukuro naru hoši tama taru ko (TV seriál)
Planetes (TV seriál)
R.O.D: The TV (TV seriál)
Stratos 4 (TV seriál)
Submarine Super 99 (TV seriál)
Takahaši Rumiko gekidžó (TV seriál)
Tantei gakuen Q (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Sesshōmaru to Kōga Kiken Sōgū (E99)
Dōkutsu ni wa Kikyō to Kagome no Futari Dake (E98)
Kaette Konai Kirara (E97)
další epizody (41)
2002 Ai jori aoši (TV seriál)
Fullmetal Panic! (TV seriál)
Intu za Burū (E24)
Kyojin no Fīrudo (E23)
Jakku in za Bokkusu (E22)
další epizody (24)
GetBackers: Dakkan'ja (TV seriál)
Hanada šónenši (TV seriál)
Ó dorobó Jing (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Kōhen) (E95)
Shikon no Tama o Tsukuru Mono (Zenpen) (E94)
Shutsubotsu Suru Nazo no Sukebe Hōshi (E93)
další epizody (40)
2001 Captain Cubasa (TV seriál)
Cosmowarrior Zero (TV seriál)
Cyborg 009: The Cyborg Soldier (TV seriál)
Groove Adventure Rave (TV seriál)
Hikaru no go (TV seriál)
Kidó tenši Angelic Layer (TV seriál)
Kokoro tošokan (TV seriál)
Najica dengeki sakusen (TV seriál)
Samurai Girl: Real Bout High School (TV seriál)
X (TV seriál)
Šin Širajuki-hime densecu Pretear (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
Ishi no Hana to Shippō no Hatsukoi (E55)
Tessaiga no Ougi - Bakuryūha (E54)
Chichi no Shukuteki - Ryūkotsusei (E53)
další epizody (45)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
Yōtō Gekitotsu! Raigekijin tai Tessaiga (E10)
Shippō Tōjō! Raijū Kyōdai Hiten Manten (E09)
Tono Yōkai Tsukumo no Gama (E08)
další epizody (10)
Love Hina (TV seriál)
Strašidelné historky (TV seriál)
Šin megami tensei: Devil Children (TV seriál)
1999 Alexander senki (TV seriál)
Gregory Horror Show (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
Pet Shop of Horrors (TV seriál)
Sore juke! Učú senkan Jamamoto Jóko (1999) (TV seriál)
Šúkan Storyland (TV seriál)
1998 Bubblegum Crisis: Tokio 2040 (TV seriál)
Generator Gawl (TV seriál)
Monkey Magic (TV seriál)
Takojaki Mantman (TV seriál)
Trigun (TV seriál)
1997 Kjúkecuki Miju (TV seriál)
Pokémon (TV seriál)
Čúka ičiban (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)
Kiko-čan Smile (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace