Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily je tichou a stydlivou studentkou posledního ročníku střední školy a jejím hlavním cílem je dostat se na vysněnou univerzitu. Bydlí se svou matkou Ashley v překrásném, velkém domě na předměstí a její život působí skoro dokonalým dojmem. Mladá dívka však nedávno prožila rodinnou tragédii a po náhlém úmrtí milovaného otce se její introvertní podstata ještě prohloubila, takže Emily ve škole nemá moc kamarádů. Poklidné studium naruší příchod nového studenta Davida, který se o Emily začne zajímat a stane se prvním Valentýnem v jejím životě. Příběh, který působí jako začínající pohádka, se však velmi brzy změní doslova v noční můru, když se kolem Davida začnou dít podivné věci a postupně se začne čím dál více ukazovat, že s Davidem není všechno v pořádku a jeho úmysly možná nejsou tak čisté, jak se na první pohled zdálo... (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

Destoroyah 

všechny recenze uživatele

Amatérsky natočená pič*vina s hercami ktorý nevedia hrať a otrasnými dialógmi. Naozaj ľutujem vymarnený čas ktorý som strávil pri tomto filme ktorý bol hádam stvorený na mučenie. Naozaj zlý a nestrpiteľný film, už nikdy viac. Ale zas som sa bavil, aj keď väčšinou zomieral pri utrpení ktoré tento film priniesol. HODNOTENIE: 2/10 ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

Ach tie dialógy... Mohol to byť dobrý film, ale tie prázdne rozhovory to zabili... Síce námet filmu sa zase opakuje, ale takéto filmy ľudí proste bavia ()

Reklama

Demonic189 odpad!

všechny recenze uživatele

Totalna lobotomia, kde je amaterske snaď všetko. Malo by to byt zaradene medzi komedie, keďze som sa pomerne super zasmial. Slovenske serialy na Jojke su oproti tomu hotove Oskarovky... ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Z kostnatotvarého hrivoša s pohľadom Paddy Kellyho po troch dávkach estrogénu a dekoltom väčším než nosia pridiaľničné radodajky sa vykľuje psychopat, pričom jeho herecký koncert pripomína sláčikové trio. Len tie sláčiky mu strčili asi do prdele. Ako komédia celkom dobré, človek sa pobaví pri neduživej tvári, ako kričí do telefónu: Tak mi už konečne zavolaj späť, suka! 😂 ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama