Reklama

Reklama

It's Never Too Late to Mend

všechny plakáty

Obsahy(1)

Zlý a sadistický správce vězení John Meadows krutým způsobem využívá vězně k vlastním účelům, navíc se ještě uchází o ruku mladičké a nevinné Susan Mertonové, jejíž srdce ale patří někomu jinému. Pak se ale ve věznici karta obrací... (Oktavianus)

Recenze (2)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem nudnej film kdy ho o5 povyšuje jen herectví Toda Slaughtera a scény z vězení... aneb jak se říká na každou svini se vaří voda... 2hvězdy ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Aby bylo první hodnocení a první komentář u nějakého filmu ode mě, to se mi ještě nestalo... bohužel se tak stalo u filmu takhle nudného. Na IMDb získal hodnocení 5,8 z 10, což mi přijde notně přehnané. Děj je pomalý, utíká hrozně pomalu, zbytečné dialogy zbytečných postav příběh zdržují a kladným postavám jednoduše fandit nejde, protože větší panáky byste pohledali. Za zmínku ovšem stojí Tod Slaughter jako úlisný a sadistický squire Meadows. Nebýt něj, nemělo by smysl se na film vůbec dívat. Kromě náznakem sadistických scén ve vězení se totiž jedná o standardní drama v levných kulisách, což je - a přiznejme si, i na rok 1937 - příliš málo. ()

Reklama

Reklama