Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Ostrov pošuků

Ostrov pošuků

19.07.2007 Autor Cervenak
Další fantasy? Néééé! Ale ano. Zachovejte však klid, nejedná se o další báchorku o malém capartovi, který pronikne do pohádkového světa a musí jej zachránit, protože je podle staré věštby jediný vyvolený. Když hlavní roli hraje Brittany Murphy, tak je jasné, že fantasy komedie The Other Side bude z kategorie a teď tu pro vás máme něco úplně jiného. Brittany uvidíme jako čerstvou absolventku, která přijíždí pracovat do vědeckého institutu na odlehlém, nevlídném, věčnou mlhou obestřeném ostrůvku (natáčet se bude v listopadu v Novém Skotsku). Tady potkává skupinku excentrických existencí, skrývajících tajemství tragédie, která se tu odehrála před mnoha lety a podivuhodně zasáhla do jejich životů. Herecké obsazení těchto podivínů mluví za vše: Jason Lee, Giovanni Ribisi, Jim Broadbent, Tim Roth, Lili Taylor. Cítíme za tím vším nápaditý scénář. Produkovat a režírovat bude debutant v celovečerním filmu David Michaels.

Reklama

Související novinky

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Apple plánuje seriálové Zloděje času

Apple plánuje seriálové Zloděje času

30.07.2018

Apple ve spolupráci s Paramount Television a producentem Terrym Gilliamem (Muž, který zabil Dona Quijota, 12 opic) plánuje seriálovou verzi fantasy snímku Zloději času z roku 1981. Příběh sleduje… (více)

Nový Tarantino sbírá hvězdy

Nový Tarantino sbírá hvězdy

08.06.2018

Tarantinův devátý film Once Upon a Time in Hollywood se zatím rýsuje být jeho vůbec nejambicóznějším dílem dodnes. Snímek odehrávající se v roce 1969 má být stylem podobný Pulp Fiction, příběh se pak… (více)

Tarantino ulovil další hvězdy

Tarantino ulovil další hvězdy

09.05.2018

Jak určitě víte, v srpnu 2019 jde do kin devátá tarantinovka. Once Upon a Time In Hollywood se točí kolem televizního herce a jeho kaskadéra, kteří v roce 1969 zachraňují svoje kariéry. Ve vedlejším… (více)

Quentin Tarantino: 10 filmů a dost?

Quentin Tarantino: 10 filmů a dost?

11.11.2014

Filmařská hvězda Quentin Tarantino (Nespoutaný Django) opět připomíná, že chce po svém desátém filmu opustit celovečerní byznys a psát pouze divadelní hry a romány. Sice dodává, že nevylučuje… (více)

Tarantino našel svoji vězeňkyni

Tarantino našel svoji vězeňkyni

11.10.2014

Western The Hateful Eight, jehož protagonisty budou cestující zavátého dostavníku, má mít osm hlavních postav. Jen jedna z nich se ale pochlubí ženskými křivkami, které kupodivu nebudou patřit Amber… (více)

Kdy uvidíme novou tarantinovku?

Kdy uvidíme novou tarantinovku?

15.07.2014

Kolem westernu The Hateful Eight od Quentina Tarantina (Nespoutaný Django) se na začátku roku rozpoutala nepříjemná kauza. Slavný režisér dal jeho scénář přečíst třem hercům a za pár dní ho měla… (více)

Tarantino přeci jen natočí svůj nový western?

Tarantino přeci jen natočí svůj nový western?

29.05.2014

Slovní spojení The Hateful Eight jste si poprvé mohli přečíst letos v lednu. Quentin Tarantino ale svůj nadcházející film velmi rychle zrušil, jelikož se první verze jeho scénáře rozletěla do všech… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Wahlberg, Foster, Ribisi a mafie

Wahlberg, Foster, Ribisi a mafie

06.12.2010

Může se zdát, že Mark Wahlberg teď bude hrát ve všem. Nepochybně se jedná o součást kampaně před uvedením boxerského dramatu The Fighter, ale jeden projekt je tady už dávno a natáčení začne už v… (více)

Žhavé posily

Žhavé posily

12.04.2009

Zítřek se bude točit kolem dívek a žen. My se jim budeme věnovat už dnes. Máme tady několik půvabných castingových posil. Největší dusno tento týden vládlo kolem dlouho odkládaného Sin City 2.… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Exorcista, kam se podíváš

Exorcista, kam se podíváš

dnes

Běžný člověk by si skoro myslel, že hororové příběhy o vymítání ďábla jsou jedním z těch námětů, které stačí udělat pořádně jednou a dost (za všechny příklady Vymítač ďábla z roku 1973). Kolikrát… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

včera

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Reklama

Reklama