Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024 Autor Goldbeater

Britský režisér Danny Boyle (SunshineTrainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc – nový snímek, který by měl být rovnou startem do nové trilogie, už je v plném proudu preprodukčních prací u studia Sony Pictures. K tomu patří i nabírání obsazení, a zatímco někdy před dvěma týdny vyšly na povrch zprávy, že kolem ztvárnění hlavních rolí údajně krouží například mladá herečka Jodie Comer (Poslední souboj, Free Guy: Hra na hrdinu) a zkušený herec Ralph Fiennes (Grandhotel BudapešťKingsman: První mise), nyní přichází potvrzení, že se těchto talentovaných tvůrců v chystaném snímku opravdu dočkáme. A nebudou sami.

 

Trojici oznámených herců v chystaném 28 Years Later uzavírá stále populárnější Aaron Taylor-Johnson (GodzillaKick-Ass), jenž se už za pár dnů v našich kinech objeví ve vedlejší roli akční komedie Kaskadér, a později v tomto roce ho čeká nejen komiksovka Lovec Kraven, ale taky napjatě očekávaný Nosferatu. K tomu se jeho jméno v posledních týdnech poměrně výrazně skloňovalo v rámci možného obsazení nového Jamese Bonda, což může ještě dopadnout jakkoliv. Nyní se tedy třiatřicetiletý anglický herec připojuje k odlišné, výrazně menší filmové sérii, za níž stojí tvůrce Alex Garland, jehož Občanská válka v těchto dnech velmi úspěšně bojuje o diváky ve světových kinech. Zápletka 28 let poté je v tuto chvíli přísně držena pod pokličkou, nicméně natáčení by mělo začít co nejdříve, abychom se nového příběhu ze světa, který je už téměř tři dekády postižen smrtící pandemií, dočkali už někdy v příštím roce.

Reklama

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

Aaron Taylor-Johnson je údajně krůček od Bonda

19.03.2024

Hollywoodem občas kolují fámy, které nejsou nikým potvrzené, ale mluví o nich tolik lidí, že se považují takřka za pravdu. Nejinak je tomu při šíření skazek o tom, kdo by si měl zahrát příštího… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Druhá Duna dorazí o něco dřív

Druhá Duna dorazí o něco dřív

18.11.2023

Premiéra napjatě očekávaného pokračování úspěšné sci-fi Duna z roku 2021 se opět posouvá. Fanoušci se ovšem v tomto případě nemusí vůbec chytat za hlavu, tenhle přesun je pro ně dobrou zprávou.… (více)

Kaskadér dorazí o něco později

Kaskadér dorazí o něco později

15.11.2023

A máme tu další následek nedávno skončené herecké stávky. Studio Universal Pictures je nuceno o dva měsíce odložit svůj nadcházející hvězdně obsazený snímek pod názvem Kaskadér s Ryanem Goslingem v… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Jeff Bridges míří zpět k Tronovi

Jeff Bridges míří zpět k Tronovi

03.05.2024

Jeff Bridges se vrací do barvitého digitálního světa počítačových obvodů. V chystaném snímku Tron: Ares od studia Walt Disney Pictures by totiž opět měl ztvárnit postavu tvůrce videoher Kevina Flynna… (více)

Další Šílený Max je v přípravách

Další Šílený Max je v přípravách

02.05.2024

Již za pár týdnů nás v kinech čeká návrat do dynamického světa stvořeného vizionářem Georgem Millerem (Šílený Max). Furiosa: Sága Šíleného Maxe dorazí na plátna 23.5., tedy celých devět let poté, co… (více)

Reklama

Reklama