Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Borat, Bruno... Freddie

Borat, Bruno... Freddie

20.09.2010 Autor Cervenak
Na každého komika jednou dojde. I známého provokatéra Sachu Barona Cohena čeká vážná role. Zahraje si totiž Freddieho Mercury, legendárního zpěváka a frontmana kapely Queen. Scénář, který momentálně píše oscarový Peter Morgan (nominace na Oscara za Královnu a Duel Frost/Nixon), se bude zabývat především vznikem kapely, rychlým stoupáním k celosvětové slávě a měl by vyvrcholit vystoupením na Live Aid v roku 1985, které je považované za jeden z nejlepších koncertů všech dob. Freddieho konci, způsobeném nemocí AIDS, se snímek vyhne. Produkce (ve které má prsty i Robert De Niro) vlastní i práva na největší hity skupiny, takže ve filmu zazní Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock You a další nesmrtelné songy. Prozatím se neví, jestli je bude Cohen zpívat osobně (pokud ano, tak hodně štěstí), nebo budou použity nahrávky s opravdovým Mercuryho hlasem. Natáčení bude zahájeno začátkem příštího roku, do té doby je nutné najít režiséra.

Reklama

Související novinky

Zemřel O. J. Simpson

Zemřel O. J. Simpson

11.04.2024

Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve středu 10. dubna v nevadském Las Vegas bývalý profesionální hráč amerického fotbalu, úspěšný herec a později jedna z nejkontroverznějších osob americké kultury a… (více)

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

06.03.2021

Včera proběhl 10. ročník předávání Mezinárodních cen AACTA, které uděluje Australská akademie filmových a televizních umění. Snaží se tak ocenit význačné tvůrce a jejich díla z uplynulého roku, bez… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Druhý Borat slaví úspěch

Druhý Borat slaví úspěch

29.10.2020

Přestože se k oficiálním číslům Amazonu – podobně jako u Netflixu, Applu nebo dalších – nejspíš nikdy nedostaneme, můžeme se mezitím řídit alespoň jejich slovy. A podle těch zaznamenal druhý Borat… (více)

Druhý Borat má velmi dlouhý název

Druhý Borat má velmi dlouhý název

29.09.2020

Před pár týdny přišla zpráva, že herec Sacha Baron Cohen (Chicagský tribunál) nejenže natáčel pokračování Borata, on už ho dokonce stihl i dokončit, takže velice brzy dorazí na některou ze… (více)

Dvojka Borata potvrzená?

Dvojka Borata potvrzená?

09.09.2020

Minulý měsíc byl herec Sacha Baron Cohen (Diktátor) spatřen v kostýmu Borata kterak natáčí scénu v autě. Vzhledem k absenci oficiálního oznámení se tak spekulovalo buď o tajně natočeném pokračování,… (více)

Pokračování Borata na cestě?

Pokračování Borata na cestě?

20.08.2020

Ačkoliv herec a komik Sacha Baron Cohen nechce nic potvrdit, má v současnosti rozpracovaných hned několik projektů. Před pár měsíci byl spatřen jak zpívá na jistém kontroverzním srazu ve Washingtonu… (více)

Tvůrci Rhapsody plánují film o Jacksonovi

Tvůrci Rhapsody plánují film o Jacksonovi

23.11.2019

Jeden z producentů megaúspěšného hudebního filmu Bohemian Rhapsody Graham King oznámil, že chystá životopisný snímek o zpěvákovi Michaelu Jacksonovi. Se scénářem by mu měl pomoct scenárista třikrát… (více)

Spice Girls dostanou animák

Spice Girls dostanou animák

16.06.2019

Po zpěvácích Freddiem Mercurym a Eltonu Johnovi došla řada konečně taky na zpěvačky. Studio Paramount Animation teď chystá film o populární dívčí skupině z devadesátých let Spice Girls. Bude se ovšem… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Pátý Matrix je v přípravách

Pátý Matrix je v přípravách

03.04.2024

Bylo to takřka nevyhnutelné. Velké filmové značky jen tak nekončí a s Matrixem tomu u Warner Bros. nebude jinak. Hollywoodské studio totiž nově oznámilo, že v přípravách je aktuálně pátý díl. Zatím… (více)

Nejnovější novinky

Úspěšný třetí Composers Summit Prague

Úspěšný třetí Composers Summit Prague

29.04.2024

Na letošní ročník, který probíhal od 18. do 23. dubna, přijeli skladatelé Jesper Kyd (hra Assassin’s Creed), John Debney (Iron Man 2, Největší showman), oscarový skladatel Mychael Danna (Pí a jeho… (více)

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Reklama

Reklama