Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Tajný projekt Marvelu: Další supertým?

Tajný projekt Marvelu: Další supertým?

30.06.2012 Autor Cervenak

Marvel má po letošním úspěchu Avengers velké plány. Možná dokonce obrovské plány. Podle oficiální zprávy připravuje studio na 16. květen 2014 prozatím přísně utajený film, což samozřejmě vede k mnoha internetovým spekulacím. Hodně se mluvilo o ebenovém superhrdinovi Black Pantherovi, možné sólovce Black Widow či Ant-Manovi. Ant-Man zní pořád jako pravděpodobná možnost, protože Edgar Wright, který o něm sní několik let, před pár dny natočil první zkušební záběry, jež mají Marvel zlomit k tomu, aby dal projektu zelenou. Hlavně ale sílí hlasy, a informoval o nich i magazín Variety (což je vždy ukazatel, že na drbech možná něco bude), že studio plánuje vyslat na plátna další superhrdinský tým. Tentokrát Guardians of the Galaxy. K filmu je prý už hotový scénář, který napsala Nicole Perlman a setkal se u šéfů studia s velmi dobrou odezvou. Otázkou je, jestli by to byla pro Marvel dobrá investice. Strážcové Země, kteří v 31. století bojují s nepřátelskými mimozemskými rasami, nejsou zdaleka tak známí jako členové X-Men či Avengers. Marvel jejich příchod nepřipravil několika skromnějšími sólovými filmy. Navíc by film na toto téma musel být nutně velmi nákladný. A mohl by nebezpečně připomínat propadák Green Lantern konkurenčního DC. Na druhou stranu, Guardians se pohybují i časem a v komiksu se vyskytli i v současnosti, což vede k úvahám, že by jejich příběhy mohly být propojeny s vesmírem Avengers. A na tom už se dá stavět. Uvidí se každopádně po Comic Conu, který brzy začne v San Diegu a Marvel by v rámci svého panelu měl oficiálně oznámit, jakým filmem chce za dva roky zbořit květnový komerční žebříček.

Reklama

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Marvel řeší interní problémy

Marvel řeší interní problémy

21.03.2023

Nečekaný krok učinilo vedení studia Marvel, když de facto vyrazilo dlouholetou šéfku VFX oddělení Victorii Alonso. Ta ve studiu pracovala už od prvního Iron Mana a její zodpovědností v zásadě bylo… (více)

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

19.03.2023

Ryan Reynolds (Deadpool) je jednou z nejznámějších tváří dnešního Hollywoodu. Dobře mu jde ale také marketing a byznys, právě díky nim si totiž přišel na zdaleka nejvyšší výplatu v životě,… (více)

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

Chris Hemsworth naznačil konec v MCU

24.11.2022

Od té doby, co bylo Chrisu Hemsworthovi (Thor, Vyproštění) v dokumentárním seriálu Tělo nezná hranic s Chrisem Hemsworthem na Disney+ naznačeno, že má předpoklady k vážné formě Alzheimerovy choroby,… (více)

Hvězdy Marvelu v nové sci-fi

Hvězdy Marvelu v nové sci-fi

02.04.2022

Jen co streamovací služba Apple TV+ získala Oscara za své univerzálně chválené drama V rytmu srdce, uvolnila společnost dalších 100 milionů dolarů za novou sci-fi Project Artemis s hvězdami Avengers… (více)

Anya Taylor-Joy v dalším hororu

Anya Taylor-Joy v dalším hororu

25.08.2021

Herečka Anya Taylor-Joy (Dámský gambit) si velmi oblíbila spolupráci s režisérem Robertem Eggersem. Do Hollywoodu ostatně prorazila díky filmu Čarodějnice, teď se ale objeví i v jeho vikingské… (více)

Fiennes a Taylor-Joy v černé komedii

Fiennes a Taylor-Joy v černé komedii

08.06.2021

Herečka Anya Taylor-Joy (Dámský gambit) a herec Ralph Fiennes (Harry Potter a Ohnivý pohár) si společně zahrají v černé komedii / psychologickém thrilleru The Menu pro studio Searchlight. Film bude… (více)

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

20.02.2021

Přichází dobré zprávy pro fanoušky filmů na motivy literární tvorby Stephena Kinga. Studio Paramount Pictures právě jedná s režisérem Edgarem Wrightem (Baby Driver, Soumrak mrtvých) o spolupráci na… (více)

Vlna přesunů premiér pokračuje

Vlna přesunů premiér pokračuje

23.01.2021

Po oznámení studia MGM o opětovném přesunu nejnovější bondovky Není čas zemřít o další půlrok dál a několika podobných zprávách týkajících se jiných filmů, vlna odsunů premiér nepolevuje. A smutnit… (více)

Hawkeye za sebe našel náhradu

Hawkeye za sebe našel náhradu

03.12.2020

Je to oficiální. Herečka Hailee Steinfeld (Enderova hra, Bumblebee) byla obsazena do role Kate Bishop v novém marvelovském seriálu Hawkeye na streamovací službě Disney+. Titulní roli si pak… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

James Bond se vrací do Čech

James Bond se vrací do Čech

01.04.2024

Barbara Broccoli a Michael G. Wilson, kteří jsou zodpovědni za směřování bondovské značky, se v minulosti nechali slyšet, že netouží po příliš mladém herci, který by se chopil role agenta s povolením… (více)

Denis Villeneuve a jaderná válka?

Denis Villeneuve a jaderná válka?

06.04.2024

Zatímco snímek Duna: Část druhá po více než měsíci od svého uvedení dál úspěšně bojuje o diváky v kinech a v rámci světových tržeb má aktuálně na kontě něco málo přes 630 milionů dolarů, u studia… (více)

Nejnovější novinky

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

dnes

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

dnes

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

13. ročník cen Slnko v sieti ovládl Invalida

včera

V pátek 26. dubna 2024 se v bratislavské budově Slovenského rozhlasu uskutečnil 13. ročník předávání slovenských národních filmových cen Slnko v sieti, na nichž byly oceněny výrazné počiny a tvůrčí… (více)

Reklama

Reklama