Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Další Spider-Man už za dva roky

Další Spider-Man už za dva roky

09.07.2012 Autor Cervenak

Ano, v Sony Pictures plánují novou pavoučí trilogii. Nikoho to asi nepřekvapí. Několik uplynulých měsíců ale nad restartem komiksové adaptace visel otazník. Fanoušci bručeli, že se začíná nanovo příliš brzy po Raimiho triptychu, trailery taktéž nebudily kdovíjaké nadšení a očekávání. Studio Sony napralo do diváků tolik ukázek a upoutávek, že se z nich dalo vyskládat 25 minut filmu. Nakonec ale tento zoufalstvím smrdící marketing zabral a donedávna odmítavě se tvářící fanboyové nakonec vzali kina útokem. Pomohly k tomu jistě i pozitivní recenze. The Amazing Spider-Man kvůli volnu v Den nezávislosti odstartoval už v úterý 3. července a už v první den zaznamenal rekordní start – 35 miliónů dolarů. Do konce týdne jich z amerických kin nastřádal pěkných 140. K tomu 200 ze zámořských trhů, to je start, v jaký už v Sony nedoufali. Okamžitě byla ohlášena nová trilogie. Vrátí se Andrew Garfield a zřejmě i režisér Marc Webb, protože další části mají kontinuálně rozvíjet zápletku s Parkerovými zmizelými rodiči. Premiéra je předběžně stanovena na 2. květen 2014, takže všichni zúčastnění sebou musí pořádně hodit. Stejně tak pavouček by měl vydělávat, co to dá, protože ho za dva týdny rozšlápne netopýr. Ten vzhledem k prvním recenzím a předpokladům bude o prvním víkendu sahat po 200-milionovém rekordu Avengers.

Reklama

Související novinky

Příští Spider-Man má režiséra

Příští Spider-Man má režiséra

11.09.2024

Režisér nového Spider-Mana 4 je konečně potvrzen. Dlouho se nevědělo, kdo se po odchodu režiséra první trilogie Jona Wattse, který nám za pár týdnů nadělí lákavý thriller Wolfs s Bradem Pittem a… (více)

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

12.07.2024

Populární režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) nám nadělil svůj zatím poslední režijní počin v roce 2022 díky příspěvku do marvelovského univerza, kterým byl vlažně přijatý Doctor Strange v… (více)

Další Smrtelné zlo je na cestě

Další Smrtelné zlo je na cestě

27.04.2024

Legendární hororová série Evil Dead se po letech rozjíždí do vysokých otáček. Poté, co loňský počin Smrtelné zlo: Probuzení od Leeho Cronina zaznamenal v kinech velký divácký zájem a na světových… (více)

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

Scorsese opět pomýšlí na Sinatru

19.04.2024

Legendární americký režisér Martin Scorsese (Mafiáni, Casino) vloni slavil úspěch se svými výpravnými Zabijáky rozkvetlého měsíce a nyní už opět vyhlíží příležitost na další spolupráci se svým již… (více)

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Hororové spin-off filmy na obzoru

Hororové spin-off filmy na obzoru

06.02.2024

Krvelační démoni divákům nehodlají dát pokoj. Po komerčním úspěchu loňského snímku Smrtelné zlo: Probuzení to vypadá, že hororová série Evil Dead po letech chytila nový dech. Film Leeho Cronina s… (více)

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Marvel řeší interní problémy

Marvel řeší interní problémy

21.03.2023

Nečekaný krok učinilo vedení studia Marvel, když de facto vyrazilo dlouholetou šéfku VFX oddělení Victorii Alonso. Ta ve studiu pracovala už od prvního Iron Mana a její zodpovědností v zásadě bylo… (více)

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

19.03.2023

Ryan Reynolds (Deadpool) je jednou z nejznámějších tváří dnešního Hollywoodu. Dobře mu jde ale také marketing a byznys, právě díky nim si totiž přišel na zdaleka nejvyšší výplatu v životě,… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Zemřel herec Karel Heřmánek

Zemřel herec Karel Heřmánek

25.08.2024

Ve věku šestasedmdesáti let v sobotu 24. srpna tragicky zemřel oblíbený český herec Karel Heřmánek. Následujícího rána o tom informovala jeho rodina prostřednictvím facebookového profilu Divadla Bez… (více)

Nejnovější novinky

Jak to vypadá s pokračováním Umučení Krista?

Jak to vypadá s pokračováním Umučení Krista?

včera

Dvě dekády starý historický velkofilm režiséra Mela Gibsona, Umučení Krista z roku 2004, patří dodnes mezi jedny z nejdiskutovanějším filmových děl v dějinách. Zároveň taky však patři mezi ty… (více)

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

Film a architektura zve na divnosti a jinakosti

21.09.2024 Reklama

Mezinárodní filmový festival Film a architektura zve od čtvrtka 26. září do úterý 1. října 2024 do kin v Praze, Brně a dalších více než 40 městech po celé České republice a na Slovensku. Přehlídka… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno