Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Nejlepší české filmy v Letním UPC MAX kině

Nejlepší české filmy v Letním UPC MAX kině

13.06.2016

Centrum Černý Most pro vás připravilo ve spolupráci s filmovým kanálem Prima MAX skvělé filmové večery plné toho nejlepšího z české kinematografie. Od 23. června, kdy proběhne slavnostní zahájení UPC MAX kina za účasti oblíbených herců a tvůrců, budou čtvrtky na střeše nákupního centra patřit českým filmovým peckám. Přijďte si užít filmové večery se skvělou atmosférou na MAX a vyberte film, který získá divácké ocenění MAX Cena 2015.


Unikátní projekt letního kina nabídne od 23. června do 25. srpna deset nejlepších filmů z uplynulého roku. Centrum Černý Most vám navíc UPC MAX kino díky spolupráci se CineStarem a FTV Prima přinese úplně zadarmo! Finálovou desítku filmů z celkových padesáti snímků roku 2015 vybrala odborná porota složená z těch největších osobností české kinematografie a filmového světa. Na základě jejich výběru se tedy můžete těšit nejen na koprodukční filmy televize Prima, ale i další kvalitní snímky. Slavnostní zahájení bude moderovat Libor Bouček. Každé projekci bude od 19:30 předcházet autogramiáda herců a tvůrců promítaného snímku, kteří se s vámi poté podělí o zážitky ze vzniku filmu. Samotné promítání vyvrcholí spolu se západem slunce, tedy po 21. hodině.
Každý film budete moci ohodnotit na webu www.maxkino.cz, ten nejlepší film pak získá diváckou filmovou MAX Cenu 2015 a vy získáte vstupenky do CineStaru na ty nejnovější filmové trháky.

 

MAX Cenu 2015 navrhne talentovaný mladý designer Vladimír Staněk, který coby hlavní návrhář mužského oblečení a doplňků stojí za úspěšnými kolekcemi značky Pietro Filipi. Časopis Forbes ho navíc letos zařadil mezi 30 nadějných Čechů pod 30 let. Více informací ZDE.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

včera

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama