foto

Tomáš Pokorný

  • nar. Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)
2014 Amore mia (studentský film)
Martini Shot (studentský film)
2013 Dobrý deň, milá pani (studentský film)
Reason
Zem je guľatá (studentský film)
2012 Deň narcisov (studentský film)
2011 Úspešný človek (studentský film)

TV seriály

2019 Kavej: Z východu na západ (TV seriál)
Sama v Blave (E05)
2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hračka (E01)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Cenné věci (S02E23)
2014 Vdova (TV seriál)
2013 Klan (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (11)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2015 Piaty vesmír naľavo