foto

Barnabás Tóth

  • nar. 9.12.1977 (41 let)
    Strasbourg, Bas-Rhin, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Akik maradtak
2018 Susotázs
2017 Van egy határ
2015 Az elmenetel
2013 Přeplánování
2009 Rózsaszín sajt
2004 On a Train

TV seriály

2007 Született lúzer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 Susotázs
Szerepzavar

Dokumentární

2018 Tanítók a láthatáron

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Van egy határ

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky