foto

James Eckhouse

  • nar. 14.2.1955 (64 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Simple Wedding
2017 Alexander IRL
Plea
2016 Dead Awake
Married by Christmas (TV film)
The Boy on the Train
2013 Good Mother, The (TV film)
Second Chances (TV film)
Shotgun Wedding
2011 Love's Resounding Courage (TV film)
2009 Love at First Hiccup
Probuzení
Slabý druh
2008 Half-Life
2006 Jimmy and Judy
2004 Sure Hand of God, The
2002 Cathedral
2001 Learning Curve, The
2000 Josef - Král snů
1999 Soudný den
1998 Jediná správná věc
1996 Intimate Betrayal (TV film)
Terminal (TV film)
1995 Spring Fling! (TV film)
1994 Junior
1993 Proč moje dcera? (TV film)
1992 Útěk z normálu
1991 Chraň si svůj život
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1988 Blue Jean Cop
Koktejl
Velký
Vánoční společnice (TV film)
1987 Charing Cross Road č. 84
Osudová přitažlivost
1986 Rise & Rise of Daniel Rocket, The (TV film)
Roanoak (TV film)
1985 Blue Heaven
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Záměna

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vidět neviděné (S15E20)
2017 High & Mighty (TV seriál)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve spárech štěstěny (S04E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý z New Yorku (S07E22)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Sňatek a láska (S01E08)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední kapka (S10E14)
2011 Harry's Law (TV seriál)
In the Ghetto (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Povel k palbě (S03E09)
Mediace (S03E03)
2010 Futurestates (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
2006 Jericho (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Doctor's Orders (S02E12)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Černá vdova (S02E01)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Booklovers (S02E02)
Sneaky Feelings (S01E14)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
The Ex-Files (S01E07)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sweet Surrender (S02E19)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2003 Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Druhá šance (TV seriál)
Chaos Theory (S03E07)
Suspicion (S02E12)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Life Out of Balance (S02E08)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace