foto

James Eckhouse

  • nar. 14.2.1955 (65 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Simple Wedding
2017 Alexander IRL
Plea
2016 Dead Awake
Married by Christmas (TV film)
The Boy on the Train
2013 Good Mother, The (TV film)
Second Chances (TV film)
Shotgun Wedding
2011 Love's Resounding Courage (TV film)
2009 Love at First Hiccup
Probuzení
Slabý druh
2008 Half-Life
2006 Jimmy and Judy
2004 Sure Hand of God, The
2002 Cathedral
2001 Learning Curve, The
2000 Josef - Král snů
1999 Soudný den
1998 Jediná správná věc
1996 Intimate Betrayal (TV film)
Terminal (TV film)
1995 Spring Fling! (TV film)
1994 Junior
1993 Proč moje dcera? (TV film)
1992 Útěk z normálu
1991 Chraň si svůj život
1990 V zájmu dítěte (TV film)
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1988 Blue Jean Cop
Koktejl
Velký
Vánoční společnice (TV film)
1987 Charing Cross Road č. 84
Osudová přitažlivost
1986 Rise & Rise of Daniel Rocket, The (TV film)
Roanoak (TV film)
1985 Blue Heaven
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Záměna

TV seriály

2019 The Fix (TV seriál)
Making a Murderer (E10)
2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
Aféra (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vidět neviděné (S15E20)
2017 High & Mighty (TV seriál)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ve spárech štěstěny (S04E08)
Castle na zabití (TV seriál)
Mrtvý z New Yorku (S07E22)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Přenašeč (S01E02)
2013 Mystérium sexu (TV seriál)
Výšiny na dosah (S01E12)
Sňatek a láska (S01E08)
2012 Kriminálka Miami (TV seriál)
Poslední kapka (S10E14)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
V ghettu (S01E08)
Dobrá manželka (TV seriál)
Povel k palbě (S03E09)
Mediace (S03E03)
2010 Futurestates (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Butch & Sundance (S02E02)
Ochrana svědků (TV seriál)
WitSec Stepmother (S03E12)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
2006 Jericho (TV seriál)
Four Horsemen (S01E03)
Médium (TV seriál)
Doctor's Orders (S02E12)
První prezidentka (TV seriál)
Ties That Bind (E15)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Černá vdova (S02E01)
2004 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Krev není voda (S02E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Západní křídlo (TV seriál)
The U.S. Poet Laureate (S03E16)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Matčiny oči (S01E17)
Ally McBealová (TV seriál)
Klobouk dolů před Larrym (S04E12)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Knihomilové (S02E02)
Sneaky Feelings (S01E14)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
The Ex-Files (S01E07)
1998 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sarindipity (S05E01)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Svatba 2 (S08E32)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Mr. Montgomery Goes to Washington (S01E08)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Jarní kolaps (S07E24)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Sweet Surrender (S02E19)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Narozeniny 1 (S06E31)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
P.S. Miluji Tě! (S05E31)
Vítej živote! Sbohem Beverly Hills! (S05E30)
Skutečný McKay (S05E29)
další epizody (15)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
Rock století (S05E12)
Zášť jsou jen čtyři písmena (S05E11)
další epizody (29)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Někde na Světě teď mají Vánoce (S04E15)
Úder větru (S04E14)
Emily (S04E13)
další epizody (29)
1992 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Je to báječný život (S03E16)
Laskavost cizích lidí (S03E15)
Divocí koni (S03E14)
další epizody (24)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1. Vánoce v Beverly Hills (S02E18)
Chuckie se vrací (S02E17)
Má zoufalá Valentine (S02E16)
další epizody (31)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pokušení sedmnáctého roku (S01E08)
Bezva máma (S01E07)
Vyšší vzdělání (S01E06)
další epizody (7)
1989 thirtysomething (TV seriál)
Politics (S02E06)

Dokumentární

2003 Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Druhá šance (TV seriál)
Teorie chaosu (S03E07)
Suspicion (S02E12)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Řidičský průkaz (S02E08)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Malé příšerky (S05E19)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Pravda a důsledky (S04E29)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Cizinci noci (S04E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky