foto

Ava Kolker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Peter Pan, Land of Forever
2019 Červené střevíčky a 7 statečných
2018 Insidious: Poslední klíč
2016 Kingova pomsta
Sister Cities
Villisca
2014 Pomsta je sladká
2013 Pravda je jen slovo
Scary Movie 5
2012 Zlatá zima

TV seriály

2020 Sydney na Max (TV seriál)
Epizoda 21 (S02E21)
Epizoda 20 (S02E20)
Epizoda 19 (S02E19)
další epizody (20)
2019 Sydney na Max (TV seriál)
How the Syd Stole Christmas (S02E01)
How Sydney Got Her Phone Back (S01E21)
Dancin' The Vida Loca (S01E20)
další epizody (22)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Last Day (S05E08)
2017 Bílá sláva (TV seriál)
Life on Mars (E05)
2016 Rachel Dratch's Late Night Snack (TV seriál)
2014 Riley ve velkém světě (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
The Glitch That Stole Christmas (E11)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Strašidelná dívenka (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky