foto

Adéla Komrzý

  • nar. 1992

Biografie

Adéla Komrzý (1992) letos dokončuje bakalářské studium na FAMU. Za kapitolu v dokumentárním pásmu Televizní oslava (2013, MFDF Ji.hlava 2013) byla oceněna porotou FITES. Natočila také krátký film o člověku nemocném obrnou Co tě nezabije, to tě obrní (2014, MFDF Ji.hlava 2014) a studentské snímky Komu na tom záleží, kdo koho sežere (2013), Hotel Atol**** (2013) a Moratorium Vondrejs (2014).

MFDF Ji.hlava

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)

Dokumentární

2019 Viva video, video viva
2016 Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2014 Co tě nezabije, to tě obrní (studentský film)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)
Televizní oslava (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)

Dokumentární

2019 Viva video, video viva
2018 Gruzínská čítanka (TV seriál)
2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
2016 Fiat voluntas tua (studentský film)
Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2014 Co tě nezabije, to tě obrní (studentský film)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)
Televizní oslava (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
2016 Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2015 Moje soukromá válka (TV seriál)
Opre Roma, vzhůru Romové! (E05)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky