foto

Adéla Komrzý

  • nar. 1992

Biografie

Adéla Komrzý (1992) letos dokončuje bakalářské studium na FAMU. Za kapitolu v dokumentárním pásmu Televizní oslava (2013, MFDF Ji.hlava 2013) byla oceněna porotou FITES. Natočila také krátký film o člověku nemocném obrnou Co tě nezabije, to tě obrní (2014, MFDF Ji.hlava 2014) a studentské snímky Komu na tom záleží, kdo koho sežere (2013), Hotel Atol**** (2013) a Moratorium Vondrejs (2014).

MFDF Ji.hlava

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)

Dokumentární

2019 Viva video, video viva
2016 Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2014 Co tě nezabije, to tě obrní (studentský film)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)
Televizní oslava (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Den/Sen architektury
2014 Moratorium Vondrejs (studentský film)

Dokumentární

2019 Viva video, video viva
2018 Gruzínská čítanka (TV seriál)
2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
2016 Fiat voluntas tua (studentský film)
Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2014 Co tě nezabije, to tě obrní (studentský film)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)
Televizní oslava (studentský film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)
2016 Český žurnál (TV seriál)
Výchova k válce (S04E02)
2015 Moje soukromá válka (TV seriál)
Opre Roma, vzhůru Romové! (E05)
2013 Hotel Atol**** (studentský film)
Komu na tom záleží, kdo koho sežere (studentský film)

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Viva video, video viva

Střihačská filmografie

Dokumentární

2017 Absence reciprocity zranitelnosti, ztrát i rizik (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky