foto

Robert Cambrinus

  • nar. 1965
    Vienna, Rakousko

Biografie

Narodil se v roce 1965 ve Vídni. Studoval ekonomii na vídeňské univerzitě (1996 doktorát), v Rotterdamu a Cambridge a herectví v Londýně. Působí jako herec a filmař ve Štýrsku. Před filmem A DAD natočil mimo jiné snímky Nemůžu křičet hlasitěji / I Can't Cry Much Louder Than This (2012, MFDF Jihlava 2013), Home Video (2011), The Good Muslim (2009) nebo Illegal (2006).

Marienbad Film Festival

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rivalové
2012 Berlin Job
2009 Královna Viktorie
2007 Královna Alžběta: Zlatý věk
2005 The Somme (TV film)
Útěk z Colditzu (TV film)
2004 Den D (TV film)
2002 Lehmann wartet nicht mehr

TV seriály

2009 Peep Show (TV seriál)
Jeremy v JLB (S06E01)
2003 Červené barety (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)

Dokumentární

2012 Altenberg: The Little Pocket Mirror
2007 Twentieth Century Battlefields (TV seriál)
2006 Zažili skutečnou katastrofu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 A Dad

Dokumentární

2013 Nemůžu křičet hlasitěji

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 A Dad

Dokumentární

2013 Nemůžu křičet hlasitěji

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 A Dad

Střihačská filmografie

Filmy

2016 A Dad

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky