foto

Elena Leeve

  • nar. 1.2.1983 (34 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2015 Häiriötekijä
2014 Singing for Lenin
2013 Láska, soudruhu
Na petlici
2012 Mies joka kuuli murhan (studentský film)
2011 Illallinen Yhdelle (studentský film)
Meksiko (studentský film)
Risto
2010 Lumen Alla (studentský film)
Zasloužím si respekt
2009 Jeanne d'Arc
Kukkulan Kuningas (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Putoavia enkeleitä
Sauna
2007 Antiikkieno
Ganes
2006 iDREAMofYOU (studentský film)
Suvun perintö (studentský film)
2005 Holka, ty jsi hvězda
2004 Miehen sydän (TV film)
2003 Ilona (studentský film)
2001 Aita (TV film)
Cyclomania
Ken tulta pyytää
1998 Polykačka ohně
1997 Minerva

TV seriály

2016 Ihon alla (TV seriál)
2011 Risto (TV seriál)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (11)
Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)

Dokumentární

2015 Ompelijatar
2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
2004 Krooli

TV pořady

2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace