foto

Elena Leeve

  • nar. 1.2.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Täydellinen joulu
2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
2016 Důl
2015 Häiriötekijä
2014 Singing for Lenin
2013 Láska, soudruhu
Na petlici
2012 Mies joka kuuli murhan (studentský film)
2011 Illallinen Yhdelle (studentský film)
Meksiko (studentský film)
Risto
2010 Lumen Alla (studentský film)
Zasloužím si respekt
2009 Jeanne d'Arc
Kukkulan Kuningas (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
2008 Putoavia enkeleitä
Sauna
2007 Antiikkieno
Ganes
2006 Suvun perintö (studentský film)
iDREAMofYOU (studentský film)
2005 Holka, ty jsi hvězda
2004 Miehen sydän (TV film)
2003 Ilona (studentský film)
2001 Aita (TV film)
Cyclomania
Ken tulta pyytää
1998 Polykačka ohně
1997 Minerva

TV seriály

2019 M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
2018 Sunnuntailounas (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Arkkivihollinen (E09)
Idiootit (E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
Parisuhteen vuosihuolto (S02E08)
další epizody (10)
2017 Onnela (TV seriál)
Talo, auto ja lapsi (S01E10)
Juhannustaikoja (S01E09)
Jesse (S01E08)
další epizody (10)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2011 Risto (TV seriál)
Tonttu Toljnaterin tuhmaikä (TV seriál)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Katso ihmistä (TV seriál)
Toinen osa (E02)
Ensimmäinen osa (E01)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Luistelua (E11)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Vielä kerran (E12)
Jatkoaika (E06)
Valinta (E05)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Liian kovaa peliä (E05)
Hiuskarvan varassa (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Ompelijatar
2006 Ilman käsikirjoitusta, ilman ohjausta (studentský film)
2004 Krooli

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä - divadelní hra

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2018 Jussi Gaala 2018 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace