foto

Sam Spiegel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Jackass: Děda Mizera .5
2013 Jackass: Děda Mizera
2011 Zemřít vedle tebe
2010 Já jsem tady
2008 Pound
2003 Zkáza Ecobanu

TV seriály

2018 Wu-Tang In Space Eating Impossible Sliders (TV seriál)

Dokumentární

2005 Pretty Things (TV film)
2003 The Work of Director Spike Jonze (video kompilace)
Yeah Right!

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Time of Their Lives

Dokumentární

2012 Partying to Revolution

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Wu-Tang In Space Eating Impossible Sliders (TV seriál)

Dokumentární

2011 N.A.S.A.: The Spirit of Apollo

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Wu-Tang In Space Eating Impossible Sliders (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky