foto

Sabine Wolf

  • nar. 25.5.1971 (47 let)
    Villingen-Schwenningen, Baden-Württemberg, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dvě matky
2008 Die dunkle Seite (TV film)
Muž po mém boku (TV film)
2007 Tatort - Die dunkle Seite
Věž v plamenech (TV film)
2006 Bettis Bescherung (TV film)
Černý svědek (TV film)
2005 Bella Block - ...denn sie wissen nicht, was sie tun (TV film)
2004 Love Hurts (TV film)
2003 Hinter den Dünen
2001 Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
2000 Blondine sucht Millionär fürs Leben (TV film)
Mister Boogie
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace