foto

Jeanne Ruff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vaurien
2013 Jen 17
2012 L'Homme de ses rêves (TV film)

TV seriály

2016 Caïn (TV seriál)
Les prisonnières (S04E01)
2015 Chérif (TV seriál)
Désaccords majeurs (S02E05)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'homme est un loup pour l'homme (S02E05)
2013 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Un nouveau départ (S01E02)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace