foto

Carlo Brandt

  • nar. 16.12.1954 (62 let)
    Ženeva, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Espèces menacées
2015 De l'autre côté de la mer
2014 Milky Way
2013 Loulou, l'incroyable secret
Pomsta v Paříži
2012 Inch'Allah
Miroir mon amour (TV film)
Renoir
2011 E-Love (TV film)
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Poslední zima
Rodinné zájmy
17 dívek
2010 Drahá Prudence
Les Mains libres
Obávané místo (TV film)
22 výstřelů
2009 Cesta za horizont
Korkoro
2008 Autre rive, L'
Bílá ruka (TV film)
Inséparables, Les
Le Commissariat (TV film)
Sa raison d'être (TV film)
2007 Capitaine Achab
Murs porteurs, Les
Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
2006 Marie Antoinetta
Prezident
Sartre, věk vášní (TV film)
2003 Adieu
Inquiétudes
Jedna z nás
2002 Červená siréna
Soukromé záležitosti
2001 Notre amnésie
Paleček
2000 Franck Spadone
Kód neznámý
1999 Furia
Mondialito
1998 Déjà mort
Disparus
1997 Ouvrez le chien
1996 Nevinné krutosti
Notre homme (TV film)
1995 Scènes d'amour en Bavière
1994 Passé sous silence (TV film)
1993 Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Jour de colère (TV film)
Louis, enfant roi
Malá apokalypsa
Relâche
Tout va bien dans le service (TV film)
1992 Affût L'
Indočína
Juste avant l'orage
Turbulences (TV film)
1990 Autre, L'
La Campagne de Cicéron
1983 How Can I Love
1981 Un autre été

TV seriály

2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Fantômes (S03E09)
2010 La commanderie (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace