foto

Carlo Brandt

  • nar. 16.12.1954 (64 let)
    Ženeva, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Journal de ma tête
Ondes de choc: Sirius
Vaurien
2017 Ohrožené druhy
2015 De l'autre côté de la mer
2014 Milky Way
2013 Loulou, l'incroyable secret
Pomsta v Paříži
2012 Inch'Allah
Miroir mon amour (TV film)
Renoir
2011 17 dívek
E-Love (TV film)
Louis XVI, l'homme qui ne voulait pas être roi (TV film)
Poslední zima
Rodinné zájmy
2010 22 výstřelů
Drahá Prudence
Les mains libres
Obávané místo (TV film)
2009 Cesta za horizont
Korkoro
2008 Autre rive, L'
Bílá ruka (TV film)
Le Commissariat (TV film)
Les Inséparables
Sa raison d'être (TV film)
2007 Capitaine Achab
Les Murs porteurs
Voltaire et l'affaire Calas (TV film)
2006 Marie Antoinetta
Prezident
Sartre, věk vášní (TV film)
2003 Adieu
Inquiétudes
Jedna z nás
2002 Soukromé záležitosti
Červená siréna
2001 Notre amnésie
Paleček
2000 Franck Spadone
Kód neznámý
1999 Furia
Mondialito
1998 Disparus
Déjà mort
1997 Ouvrez le chien
1996 Nevinné krutosti
Notre homme (TV film)
1995 Scènes d'amour en Bavière
1994 Passé sous silence (TV film)
1993 Jenny Marx, la femme du diable (TV film)
Jour de colère (TV film)
Louis, enfant roi
Malá apokalypsa
Relâche
Tout va bien dans le service (TV film)
1992 Affût L'
Indočína
Juste avant l'orage
Turbulences (TV film)
1990 L'Autre
La Campagne de Cicéron
1983 How Can I Love
1981 Un autre été

TV seriály

2019 On va s'aimer un peu beaucoup (TV seriál)
Nathalie (S02E03)
2016 L'Accident (TV seriál)
2014 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Du raffut à Saint-Vivant (S03E01)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
Epizoda 5 (S05E05)
další epizody (7)
2013 Odysseus (TV seriál)
Télémaque affronte Ulysse - 2eme partie (E12)
Télémaque affronte Ulysse - 1ere partie (E11)
Le Mariage de Télémaque (E10)
další epizody (12)
2012 Ainsi soient-ils (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
2011 Profil zločinu (TV seriál)
Fantômes (S03E09)
2010 La commanderie (TV seriál)

Dokumentární

2011 Alésia, le rêve d'un roi nu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace