foto

Nathalie Krebs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 100% cachemire
2010 Princezna z Montpensier
2008 Agathe Cléryová
2007 Fragile(s)
2006 Mučivá nejistota (TV film)
2005 Manželčina pomsta
Un beau matin
2004 Korsický případ
Nos vies rêvées (TV film)
Pédale dure
2003 Les Amateurs
Une grande fille comme toi (TV film)
2002 Má mě rád, nemá mě rád
2001 Tanguy
Un aller simple
Un coeur oublié (TV film)
2000 Le bois du Pardoux (TV film)
1998 Lautrec
Maintenant et pour toujours (TV film)
1997 Clara et son juge (TV film)
Vérité est un vilain défaut, La (TV film)
1996 Gorille, mon ami
Les 2 papas et la maman
Velká cesta
Vysněná žena (TV film)
1995 Husar na střeše
1994 Intimité
Rizika mládí
Žádné neviňátko
1993 Louis, enfant roi
Rukojmí navíc (TV film)
1991 Les dessous de la passion (TV film)
1987 Mois d'avril sont meurtriers, Les
Spolek darebáků
1986 La Femme secrète
1983 Práskač

TV seriály

2009 Drôle de famille! (TV seriál)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Que du bonheur (TV seriál)
2006 Off Prime (TV seriál)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Piráti silnic (S12E04)
2002 Škola života (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Crimes en série (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Anne Le Guen (TV seriál)
1994 3000 scénarios contre un virus (TV seriál)
Vie de Marianne, La (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
Seconde B (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace