foto

Juliette Gréco

  • nar. 7.2.1927 (91 let)
    Montpellier, Hérault, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Belphegor: Fantom Louvru
2000 Jedermanns Fest
1975 Lily, aime-moi
Un sorriso, uno schiaffo, un bacio in bocca - a.z.
1973 Far-West, Le
Pariser Nächte (TV film)
1967 Noc generálů
1965 Chaloupka strýčka Toma
1963 Honba za kytarami
Láska u moře
1962 Maléfices
1961 The Big Gamble
1960 Crack in the Mirror
1959 Whirlpool
1958 Dobrý den, smutku
Naked Earth, The
The Roots of Heaven
1957 C'est arrivé à 36 chandelles
The Sun Also Rises
1956 Châtelaine du Liban, La
Elena a muži
L'Homme et l'enfant
1953 Boum sur Paris
Quand tu liras cette lettre
Saluti e baci
1952 The Green Glove
1951 Adresát neznámý
1950 Orfeus
1949 Au royaume des cieux
1948 Aller et retour

TV seriály

1965 Belphégor (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2016 Roger Vadim (TV film) - a.z.
2015 Hôtel La Louisiane
2014 Marianne Oswald, une flamme, un cri
2013 Artistes et le parti, 1945 - 1968, Les (TV film)
Le Regard de Georges Brassens
2012 Juliette Gréco, l'insoumise (TV film)
2006 Play Your Own Thing: A Story of Jazz in Europe
1999 Paris dernière (TV seriál)
1997 La case de l'oncle Doc (TV seriál)
1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)
1976 Juliette Gréco (koncert)
1963 38-24-36

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2009 La traversée du miroir (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
2001 Uprostřed běhu (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)
1981 20 heures le journal (TV pořad)
1979 Palmarès (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
1966 Gala de l'Unicef (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace