foto

Pallavi Sharda

  • nar. 5.3.1988 (29 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Begum Jaan
2016 Lion
2015 Hawaizaada
UNindian
2013 Besharam
2012 Heroine
Save Your Legs!
2011 Love Breakups Zindagi
2010 Dus Tola
Jmenuji se Khan
Walkaway

TV seriály

2017 Pulse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace