foto

Pallavi Sharda

  • nar. 5.3.1988 (32 let)
    Perth, Western Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Begum Jaan
2016 Lion
2015 Hawaizaada
UNindian
2013 Besharam
2012 Heroine
Save Your Legs!
2011 Love Breakups Zindagi
2010 Dus Tola
Jmenuji se Khan
Walkaway

TV seriály

2020 Retrograde (TV seriál)
2019 Beecham House (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Les Norton (TV seriál)
Day of the Gecko (E10)
Misery at the Selebo (E09)
Bush League (E08)
další epizody (10)
Protiúder (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
2017 Pulse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky