foto

Jutta Zilliacus

  • nar. 25.7.1925 (94 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Kahdet kasvot (TV film)
1952 Kaikkien naisten monni

TV seriály

2006 Donna Paukku (TV seriál)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)

Dokumentární

2008 Mannerheim (TV film)
2007 Torni (TV film)
2006 60-luvun kuvakirja (TV seriál)
2004 Täällä Tesvisio (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1963 Hymyilkää, olkaa hyvä (TV film)
Kleopatra (TV film)
1962 Sirpaleita (TV film)
1960 Voi meitä ihmisiä (TV film)

TV seriály

1961 Matti ja Leena (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1972 Horisontti (TV pořad)
1970 Sirkus Pasila (TV pořad)
1968 Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotto (TV pořad)
1967 APROPOS: Eikö minulla olekaan paikkaa yhteiskunnassa? (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto Tasavallan presidentin linnassa (TV pořad)
1966 Miss Suomi 1966 (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)
1963 Miss Skandinavia 1963 (TV pořad)
Miss Suomi-kilpailut Tesvision studiossa (TV pořad)
1960 Studioträff (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky