foto

Paavo Jännes

  • nar. 20.3.1892
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 19.12.1970 (78 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Oikeusjuttu (TV film)
Čas růží
1967 Elokuva jalostavasta rakkaudesta (TV film)
1966 Gammal mans dag, En (TV film)
Ylilääkäri (TV film)
1962 Chlapci
1961 Kultainen vasikka
Pikku Pietarin piha
1959 Avaruusraketilla rakkauteen
Taas tapaamme Suomisen perheen
1958 Niskavuoren naiset
Nuori mylläri
1957 Risti ja liekki
Vieras mies
1955 Kdo je bez viny
Lähellä syntiä
Rakas lurjus
Tähtisilmä
1954 Leena
Rakastin sinua, Hilde
1953 Mustasukkaisuus
Tyttö kuunsillalta
1952 Kaikkien naisten monni
Kipparikvartetti
Kulkurin tyttö
Kuollut mies kummittelee
Rikollinen nainen
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli?
1951 Radio tekee murron
1948 Hormoonit valloillaan
Soita minulle, Helena!
1947 Pimeänpirtin hävitys
Tuhottu nuoruus
1946 "Minä elän"
Kultainen kynttilänjalka
Menneisyyden varjo
Naimisiin päiväksi
1945 Kolmastoista koputus
Kyläraittien kuningas
Linnaisten vihreä kamari
Nokea ja kultaa
Valkoisen neilikan velho
Vastamyrkky
Vuokrasulhanen
1944 Dynamiittityttö
Kartanon naiset
Kuollut mies vihastuu
Takovou jsi mne chtěl
1943 Jees ja just
Syntynyt terve tyttö
Tositarkoituksella
1942 Hopeakihlajaiset
Kuollut mies rakastuu
Neljä naista
Synnin puumerkki
Yli rajan
1941 Poretta eli Keisarin uudet pisteet
Ryhmy ja Romppainen
Viimeinen vieras
1940 Kersantilleko Emma nauroi?
Kyökin puolella
Poikani pääkonsuli
Tottisalmen perillinen
1939 Aktivistit
Avoveteen
Hätävara
Punahousut
1938 Markan tähden
Sysmäläinen
1937 Miehen kylkiluu
1932 Olenko minä tullut haaremiin!
1919 Venusta etsimässä eli erään nuoren miehen ihmeelliset seikkailut
1913 Sylvi

TV seriály

1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1948 Sunnuntaikävely

Host

TV pořady

1963 Kuusen juurella (TV pořad)
1961 Jo taukos leikki alla joulupuun... (TV pořad)
1959 Kaskuklubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky