foto

Arjun Kapoor

  • nar. 26.6.1985 (33 let)
    Bombaj, Maharashtra, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sandeep Aur Pinky Faraar
2018 Namaste England
2017 Half Girlfriend
Mubarakan
2016 Ki & Ka
2015 Tevar
2014 2 States
Finding Fanny
Gunday
2013 Aurangzeb
2012 Ishaqzaade

TV seriály

2015 Naagin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace