foto

Väinö Linna

  • nar. 20.12.1920
    Urjala, Finsko
  • zem. 21.4.1992 (71 let)
    Kangasala, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2017 Neznámý voják - kniha
2010 Täällä Pohjantähden alla II - kniha
2009 Tuntematon sotilas (TV film) - kniha
Täällä Pohjantähden alla - kniha
2005 Pentinkulman naiset (TV film) - kniha
1985 Neznámý voják - kniha
1978 70 vuotta Pohjantähden alla (divadelní záznam) - kniha
1977 Väki ilman valtaa (TV film) - kniha
1973 Pohjantähti - kniha
1970 Akseli ja Elina - kniha
1968 Täällä Pohjantähden alla - kniha
1957 Musta rakkaus - kniha
1955 Neznámý voják - kniha

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace