foto

Vincent Ball

  • nar. 4.12.1923 (95 let)
    Wee Waa, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Cherry Orchard, The
2002 Černí a bílí
2001 Muž, který soudil Boha
1997 Cesta do ráje
1995 Blue Murder (TV film)
1994 Muriel se vdává
1993 Butterfly Island (TV film)
Love in Limbo
Podvodníci
Sirény
1990 Call Me Mr. Brown
Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)
1988 Boardroom, The (TV film)
1987 Hot Ice (TV film)
The Year My Voice Broke
1986 Whose Baby (TV film)
1983 Phar Lap
1982 Highest Honor, The
V poslední chvíli (TV film)
1981 Alison's Birthday
1980 Krotitel Morant
1978 Demolition (TV film)
Irčan
1977 Going Home (TV film)
1976 Deathcheaters
1975 Games for Parents & Other Children (TV film)
1974 Spiral Bureau, The
1971 Clinic Exclusive
Not Tonight, Darling
Traitor (TV film)
1969 Jaká to rozkošná válka!
1968 Kam orli nelétají
1967 Follow That Camel
1963 Echo of Diana
Myš na měsíci
1962 Carry On Cruising
1961 Highway to Battle
Matter of WHO, A
Middle Course
Nearly a Nasty Accident
Very Important Person
1960 Dead Lucky
Dentist in the Chair
Feet of Clay
Identity Unknown
Summer of the Seventeenth Doll
1959 Nebezpečí mezi námi
1958 Blood of the Vampire
Písečné moře
1957 Face in the Night
Robbery Under Arms
1956 Město jako Alice
Rameno spravedlnosti
Secret of the Forest, The
1955 John and Julie
Stolen Time
The Blue Peter
Voices, The (TV film)
1954 Devil's Point
Terror Ship
The Black Rider
The Dark Stairway
1953 The Drayton Case
1951 Talk of a Million
1950 Come Dance with Me
1949 Stop Press Girl
The Interrupted Journey
1948 Warning to Wantons

TV seriály

1990 Novinář (TV seriál)
1989 Bangkok Hilton (TV seriál)
1985 Anzacs (TV seriál)
1984 Bodyline (TV seriál)
Last Bastion, The (TV seriál)
1983 Dismissal, The (TV seriál)
1980 Timelapse (TV seriál)
1979 Place in the World, A (TV seriál)
1978 Proti větru (TV seriál)
1975 Ben Hall (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
Zlatá horečka (TV seriál)
1973 The Dragon's Opponent (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace