foto

Christiane Sadlo

  • nar. 25.1.1954 (67 let)
    Ravensburg, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Inga Lindström: Das Haus der 1000 Sterne (TV film)
2019 Rosamunde Pilcher: Nevěsta mého bratra (TV film)
2018 Inga Lindström: Láska nebeská (TV film)
Inga Lindström: Nevěsta na útěku (TV film)
Inga Lindström: Z lásky k tobě (TV film)
2017 Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
2016 Inga Lindström: Gréta se vdává (TV film)
Inga Lindström: Láska žije dál (TV film)
Inga Lindström: Ten pravý (TV film)
2015 Inga Lindström: Dej šanci lásce (TV film)
Inga Lindström: Druhá šance (TV film)
Inga Lindström: Děti mé sestry (TV film)
Inga Lindström: Hotel u jezera (TV film)
Inga Lindström: S Lilli si nezahrávej (TV film)
2014 Inga Lindström: Hvězdy nad Ölandem (TV film)
Inga Lindström: Láska v Sommerlundu (TV film)
Inga Lindström: Sen o Siljanském jezeře (TV film)
2013 Inga Lindström: Jiskra lásky (TV film)
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
Inga Lindström: Černá labuť (TV film)
2012 Inga Lindström: Nová láska (TV film)
Inga Lindström: Píseň pro mou dcerku (TV film)
2011 Inga Lindström: Tajemný náhrdelník (TV film)
Tajemný dům (TV film)
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Inga Lindström: Dědic z Granlundy (TV film)
Karibské tajemství (TV film)
Letní noc (TV film)
2008 Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Inga Lindström: Rasmus a Johanna (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
2007 Die Gipfelstürmerin (TV film)
Inga Lindström: Kde láska končí a začíná (TV film)
Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
Inga Lindström: Víkend v Söderholmu (TV film)
Léto u jezera Lilja (TV film)
Osamělé fjordy (TV film)
Wiedersehen in Verona (TV film)
2006 Hilfe, meine Tochter heiratet (TV film)
Inga Lindström: Dívka z majáku (TV film)
Inga Lindströmová: Mraky nad Sommarholmem
Moře lásky: Romance u jezera (TV film)
2005 Moře lásky - Cesta k tobě (TV film)
Moře lásky: Dům plný vzpomínek (TV film)
Moře lásky: Letní romance (TV film)
Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Moře lásky: Skok do štěstí (TV film)
Vyznání lásky (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
Moře lásky: Farma u jezera (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film)
Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film)
2003 Děti mé snoubenky (TV film)
2002 Křišťálová princezna (TV film)
Svatba na venkově (TV film)
Zeit mit dir, Die (TV film)
2001 Das Geheimnis der Mittsommernacht (TV film)
Die Braut meines Freundes (TV film)
Ein Geschenk der Liebe (TV film)
Herzstolpern (TV film)
Modrý pták (TV film)
Zugvögel der Liebe (TV film)
2000 Am Ende siegt die Liebe (TV film)
Das Herz des Priesters (TV film)
Kouzlo růžové zahrady (TV film)
Stimme des Herzens (TV film)
1998 Hurenmord - Ein Priester schweigt (TV film)
Sommergewitter (TV film)
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Unzertrennlichen, Die (TV film)
1995 Miluji muže své dcery (TV film)
1993 Wo das Herz zu Hause ist (TV film)

TV seriály

2011 Wilde Wellen – Nichts bleibt verborgen (TV seriál)
Die Erlösung (E04)
Der Sturz (E03)
Der Verdacht (E02)
další epizody (4)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Umwege der Liebe (S01E07)
Verschüttet (S01E06)
Abschied nehmen (S01E05)
další epizody (7)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
2001 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Láska pod bílými plachtami (E01)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der Neue (S01E22)
Schwesternliebe (S01E21)
Hoffnungen (S01E15)
další epizody (5)
1995 Jede Menge Leben (TV seriál)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
Schloß Hohenstein - Irrwege zum Glück (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Inga Lindström: Tajemství zámku Gripsholm (TV film) - kniha
Inga Lindström: Tajná seznamka (TV film) - kniha
2012 Inga Lindström: Den u jezera (TV film) - kniha
Inga Lindström: Ve jménu lásky (TV film) - kniha
Inga Lindström: Čtyři lásky (TV film) - kniha
2011 Divocí koně (TV film) - kniha
Inga Lindström: Svatba mé lásky (TV film) - kniha
Inga Lindström: Síla přátelství (TV film) - kniha
2010 Hlas srdce (TV film) - kniha
Inga Lindström: Zrušená svatba (TV film) - kniha
Nevhodný snoubenec (TV film) - kniha
Probuzená vášeň (TV film) - kniha
Zamilovaní doktoři (TV film) - kniha
2009 Inga Lindström: Mia a její sestry (TV film) - kniha
Moře lásky: Shledání v Eriksbergu (TV film) - kniha
Srdce mého otce (TV film) - kniha
2008 Inga Lindström: Láska v Sandbergenu (TV film) - kniha
Inga Lindström: Svatba v Hardingsholmu (TV film) - kniha
2006 Inga Lindströmová: V sítích lásky (TV film) - kniha
Tajemství Svenaholmu (TV film) - kniha
2004 Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film) - kniha
Moře lásky: Vytoužený Marielund (TV film) - kniha
Moře lásky: Vítr nad skalisky (TV film) - kniha

Host

TV pořady

2006 Best of Kölner Treff (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky