Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna je rozhlasová moderátorka s romantickou talkšou pre zaľúbených, ktorá chodí s bohatým Markom z dobrej rodiny. Sama rodinu nemá pretože ju otec opustil keď bola malá a tak sa teší na založenie tej vlastne ale ešte skôr sa objaví jej sestra Pia o ktorej existencii nemala ani tušenia. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov vysílala tenhle romantický film, a já koukám, že už jsem něco takového dlouho neviděl. Dramatická hudba, táhlé tóny, a řešení vztahů. Nejčastěji padají větičky ala - viděla jsem na Tobě, že jsi do ní zamilovaný ; měl jsem pocit, že ať dělám, co dělám, tak je to špatně; máma a já jsme se milovali; zažívá lásku; láska je vše atd...Oč jde co se figur týče? Anna, rozhlasová reportérka hlásá lásku do éteru, a v jistou chvilku se zamýšlí nad tématem láska, a vychází jí z toho, že je to taky útěk do náruče někoho, kdo Vás dokáže milovat...Má štěstí na bohatého muže, který ji "opravdu miluje". Potíž ale v Annině životě je, že se náhle objevuje její otec, který opustil její matku, když byla Anna malá, a její otec už má dospívající a bystrou dceru, spravedlivou až za hrob, takže se moc o celou záležitost, která se odehrála v době, kdy nebyla ještě na světě , mezi jejím otcem a matkou Anny odehrála. Budoucí manžel Anny klidně sděluje otci, že Anna miluje jiného, a zajímá se o vztah svého otce s matkou. Matka otce velice miluje, ale ten si našel zajíčka, která ji ho taky miluje, a přece nechce ztratit svou ženu, které zapomněl říkat, že ji miluje. Aby to napravil, tak zajíčka dává stranou, a jeho žena s ním souhlasí, že ji zapomněl dávat najevo, že ji miluje, a chápe, že si ze zajíčkem prostě jen zadováděl, ale ve skutečnosti cítí hluboké city k své manželce, která ho chápe, a vroucně se zase obejmou, a pokračují ve šťastném životě...Původně již skoro manžel Anny mizí, a staronový nápadník telefonuje do Annina rozhlasového pořadu, že ji miluje, se slzami, brzy se pak sejdou na molu, ta s dojetím naslouchá jeho slova, že ji miluje již od svých čtrnácti, a Anna se diví, proč jí to neřekl dříve, a on se prý zdráhal proto, že Anna byla až příliš rozletěná do života, a tak mu Anna vysvětluje, že si toho předchozího nápadníka chtěla vzít jen skrz to, že chtěla mít i rodinu, a zajištění, ale ve skutečnosti je to on, co je jeho druhá polovina. Závěrečná scéna nám ukazuje Annu, jejího pravého muže, který jí slíbil lásku až do konce života, otce Anny a sestru Piu, a skáčou kolem nich psi, a baští prima jídlo, a chovají se k sobě báječně. Inu všechno dobře dopadá, tak jak by bylo hezké, kdyby tomu tak bylo tak napořád. ()

Havala 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekejte samozřejmě klasickou holčičí pitomost. Tvůrci ale zapracovali a kupodivu se na to i dá chvilku dívat. Zase něco jiného než útesovitá pobřeží Anglie. ()

Reklama

Aeven 

všechny recenze uživatele

Hvězdičky dávám za Stockholm a hezké záběry z něj, byla jsem tam, takže mi to film krásně připomněl. Jinak od začátku předvídatelný konec a prostě typický romanťák. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama