foto

James Dalesandro

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Street Poet
2007 Fighting Words
Richard III
2003 Frozen Stars
2002 Tequila Express
2001 Suckers
2000 Road Dogz
1998 Milk and Honey
1991 Smrtící zóna
1990 Osudový půvab
Poslední z nejlepších
1989 Guerrero del Este de Los Angeles
1985 Návrat oživlých mrtvol

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2006 Policejní odznak (TV seriál)
Kavanaugh (S05E08)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
2002 American Family (TV seriál)
1999 Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Otcové a synové (S04E07)
1996 Chameleon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace