foto

Matthias Kupfer

  • nar. 14.11.1963 (56 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 München Grill
2015 Blaue Stunde (studentský film)
Rico a Oskar, zlomené srdce
2014 Frauchen und die Deiwelsmilch (TV film)
2013 Bubu, malý duch
Rytíř Zrezivělý
Sofiino vítězství (TV film)
Tödliche Versuchung (TV film)
2012 Schlaflos in Schwabing (TV film)
Silent Night
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Davon willst Du nichts wissen (TV film)
Der kalte Himmel (TV film)
Le temps du silence (TV film)
Schokolade
Schwitzkasten
Smrtelná sázka (TV film)
Viking Vicky a poklad bohů 3D
2010 Léto v Kapském městě (TV film)
Léto v Marrakeši (TV film)
Místo činu: Mnichov - Útěk z vězení (TV film)
Nalezená pravda (TV film)
Picco
Povinně nezadaný
Studentka ro(c)ku
Tajná operace (TV film)
Uns trennt das Leben (TV film)
2008 Im Winter ein Jahr
2005 Rosenstiehl
2004 Aus der Tiefe des Raumes
2002 Geht nicht gibt's nicht (TV film)
Tatort - 1000 Tode (TV film)
2000 Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
1999 Notlandung in der Krokodilsbucht (TV film)
1998 Anwalt Abel - Die Spur des Mädchenmörders (TV film)
1997 Anwalt Abel - Erpresserspiel (TV film)
1996 Alle haben geschwiegen (TV film)

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Zwei Frauen (E02)
2013 Bully macht Buddy (TV seriál)
2011 Malý rytíř Trenk (TV seriál)
2010 Die Wilden Kerle (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Herzog (TV seriál)
2007 Post Mortem (TV seriál)
2006 Lotta in Love (TV seriál)
2005 Chudí milionáři (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Jenny & Co. (TV seriál)
Sommer und Bolten: Gute Ärzte, keine Engel (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Alle meine Töchter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Dokumentární

2008 La résistance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky