foto

Lena Kristin Ellingsen

  • nar. 14.9.1980 (39 let)
    Saltdal, Nordland, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 22. července
2014 Glassdukkene
2011 Jackpot
2007 Pět lží

TV seriály

2019 En får væra som en er (TV seriál)
2014 Mammon (TV seriál)
Vražda (S01E05)
Dohoda (S01E04)
Sestup (S01E03)
další epizody (5)
Struggle for Life (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)
Koselig med peis (TV seriál)
2008 Himmelblå (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky