foto

Jörg Gudzuhn

  • nar. 23.3.1945 (73 let)
    Seilershof, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Küss die Hand, Krüger (TV film)
2017 Familie Lotzmann auf den Barrikaden (TV film)
Krügers Odyssee
2016 Lena Fauch - Du sollst nicht töten (TV film)
2015 Loď snů: Kanada (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2014 Altersglühen - Speed Dating für Senioren (TV film)
Das Ende der Geduld
Lena Fauch - Vergebung oder Rache (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
2012 Lena Fauch und die Tochter des Amokläufers (TV film)
Loď snů - Bali (TV film)
2008 Ein Starker Abgang (TV film)
Tatort - Blinder Glaube (TV film)
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
2000 Crazy
1999 Jackiino dítě (TV film)
Wohin mit den Witwen
1998 Freiwild (TV film)
1997 Viel Spaß mit meiner Frau (TV film)
1996 Doppelter Einsatz - Happy Birthday (TV film)
Kinder ohne Gnade (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Männer vom K3 - Geschäft mit dem Tod, Die (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
Polizeiruf 110 - Bullerjahn (TV film)
1993 Karate-Billi kehrt zurück (divadelní záznam)
Möbius
1992 Verfehlung, Die
1991 Der zerbrochne Krug (TV film)
Ende der Unschuld (TV film)
1990 Diktatur des Gewissens (divadelní záznam)
Nathan der Weise (TV film)
1988 Poslední kapitola
1986 Autoškola
1985 Die Grünstein-Variante
1984 Drei Schwestern (divadelní záznam)
Ein Sommernachtstraum (divadelní záznam)
Ewigen Gefühle, Die (TV film)
Sonderbare Liebe, Eine
1983 Das Interview (TV film)
Luftschiff, Das
1982 Kabale und Liebe (TV film)
1980 Hedda Gabler (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
1978 Die Urlauber (TV film)
1977 Dantons Tod (TV film)
Das Verhör (TV film)
Der Staatsanwalt hat das Wort - Ein Strauß roter Nelken (TV film)
1975 Till Enšpígl

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
UFOs über dem Harz (S03E16)
Mehr Sterne als am Himmel (S03E15)
Mord im Spukschloss (S03E14)
další epizody (8)
2016 Alles Klara (TV seriál)
König der Gartenzwerge (S03E08)
Adalmars Fluch (S03E07)
Tod eines Köhlers (S03E05)
další epizody (7)
2015 Krüger aus Almanya (TV seriál)
2014 Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (14)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Marx und Engels - Stationen ihres Lebens (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1990 Zeit ist aus den Fugen, Die

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace